Gratis webinar om plattformar och e-learning – varje vecka!

TicTac bjuder regelbundet på webinar för att du lättare ska förstå och komma igång med digitalt lärande. Du kan delta hur många gånger du vill och webinaren finns både på engelska och svenska. Och passa på att ställa frågor till oss!
In our free Learning Café session, our experts share their extensive knowledge with you. Each time, you can expect exciting new content on the topic of corporate learning to provide you with optimal support for the creation of e-learning courses in your company.

 

DATUM
TID
SPRÅK
13 Dec
12:00 (CET)
English
Vyond – Din programvara för animerade videor. Med Vyond kan du skapa kreativa animerade videor för olika e-learningkurser. Kurserna kan skapas uteslutande med Vyond eller så kan du överföra individuella sekvenser till din Articulate-kurs. I vår gratis Vyond live-demo får du en introduktion till animationsverktyget och kan ställa dina frågor.

 

DATUM
TID
SPRÅK

Plattform

GO+ är en molnbaserad plattform som är enkel att integrera med befintliga system, och som är responsiv, vilket betyder att den fungerar i alla skärmar. Du kan dessutom skapa mikrolärande direkt i plattformen! Vi ger dig en introduktion i vad du behöver veta för att använda GO+ på bästa sätt. Missa inte denna möjlighet!

 

DATUM
TID
SPRÅK
Vill du skapa personifierade utbildningsflöden för användare med hjälp av AI? Vill du skapa ett kunskapsutbyte mellan användare via en social plattform? Det och mycket mer är möjligt i Docebo. Mycket mer än så är möjligt med Docebo. Vi ger dig en introduktion i vad du behöver veta för att använda Docebo på bästa sätt. Missa inte denna möjlighet!

 

DATUM
TID
SPRÅK

Content

Articulates responsiva verktyg är det mest användarvänliga för att skapa e-learning. Med Articulate RS (ingår i Articulate 360) skapar du utbildningar på nolltid och de kommer garanterat att se proffsiga ut.

 

DATUM
TID
SPRÅK
Articulate Storyline är verktyget för dig som vill skapa e-learning med en hög interaktiv nivå. Bygg spelliknande scenarios eller skapa interaktiva filmflöden – låt fantasin sätta gränserna!

 

DATUM
TID
SPRÅK

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.