Vyond Logo

Skapa videor med hjälp av AI. Det svåraste med att skapa videor är att komma igång. Upptäck Vyond Go – branschens första AI-baserade system för att skapa text och video. Som auktoriserad återförsäljare i Tyskland, Österrike och Norden är vi en pålitlig partner som kan svara på alla dina frågor om det här verktyget.

Vyond – ett verktyg för animerade videor. Nu ännu snabbare.

Med Vyond kan din organisation enkelt skapa professionella animerade videor som engagerar och utbildar dina medarbetare och kunder – för fantastiska affärsresultat, med karaktärsdrivna berättelser eller spännande visualiseringar som engagerar tittarna. Animeringsprogrammet kombinerar en intuitiv och kraftfull plattform för videoredigering med utbildning, support och säkerhet på företagsnivå, vilket gör det möjligt för alla organisationer att skapa rörlig grafik, oavsett storlek och kompetensnivå. Och med nya Vyond Go kan alla göra det på nolltid tack vare generativ AI.

Fördelen med integrerad AI
För att skapa en video med Vyond Go anger du en textprompt för att beskriva ämnet, klickar sedan på olika alternativ i gränssnittet för att välja känsla, format, layout och plats för din video. På några sekunder har du en fullt redigerbar video och text som du kan finjustera eller anpassa ytterligare. Prompter används för att styra textbaserade AI-verktyg. Om du har experimenterat med fristående AI-verktyg som ChatGPT för att skapa videor, vet du att resultatet aldrig blir bättre än de prompter du anger. Och bra prompter kräver en hel del detaljer. Med Vyond Go (som drivs av ChatGPT) har vi effektiviserat och förenklat promptprocessen genom att bygga in ett antal viktiga funktioner direkt i plattformen.

Ivrig att komma igång? Så här gör du:
Vi erbjuder kostnadsfria live-demos av animeringsprogrammet Vyond – klicka här för datum och anmälan.

Product Logo
Icon
Snabbt och effektivt

Med Vyond kan du skapa 10 gånger fler videor 10 gånger snabbare och effektivare än med traditionell videoproduktion.

Icon

Realistisk representation

Med tusentals objekt och hundratals videomallar för specifika yrken eller branscher är det enkelt att göra videor relevanta för olika användare.

Icon
Varumärkeskompatibelt

Du kan ladda upp logotyper och varumärkesspecifika teckensnitt samt anpassa färger, bokstäver med mera.

Icon

Automatisk läppsynkronisering

Se dina karaktärer komma till liv! Spela in ljud med mikrofonen i din dator, ladda upp en MP3-fil och använd text-to-speech.

Icon

Samarbete

Dela karaktärer, uppladdade objekt och mallar med hela teamet. Åtkomsten till dina videor är enkel att hantera och kan skyddas med lösenord.


Icon

Säkert
Vyond är ISO 27001- och Privacy Shield-certifierat och uppfyller kraven för GDPR och CCPA. Vyond Secure Suite uppfyller de mest omfattande säkerhetskraven.


Icon

Proaktiv och responsiv support

Din Customer Success Manager hjälper dig från start till mål med allt från onboarding till experttips.

Icon

Skalbart

Vyonds molnbaserade arkitektur, robusta säkerhet, 99,85-procentiga drifttid och samarbetsfunktioner gör att det kan anpassas efter organisationer i alla storlekar.

 

Praktiska exempel på animerade Vyond-videor

 

Användningsområden för Vyond

Utbildning och digitalt lärande

Gör lärandet till en upplevelse.
Med Vyond kan du skapa utbildningar som är dynamiska och visuellt interaktiva för alla deltagare. Maximera lärandet och engagemanget med spännande videor skräddarsydda efter din publik. Vyond kan enkelt kombineras med valfri LMS-lösning (Learning Management System) för att snabbt och enkelt skapa attraktiva kurser.


Marknadsföring

Med Vyond får du ditt innehåll och dina kampanjer att sticka ut från mängden. Öka engagemanget, säkerställ att budskapet når fram till din publik och leverera spektakulära kampanjer med animerade videor.

Seminar
Information till medarbetarna

Varje dag får dina anställda hundratals e-postmeddelanden, sms och samtal – samtidigt som de ska hålla sig uppdaterade på sociala medier. Detta är dagens verklighet, vilket gör det svårt att fånga deras uppmärksamhet. Använd videor för att tränga igenom informationsflödet, engagera dina medarbetare och förbättra prestationerna genom hela organisationen.


Distribution/försäljning

Öka affärsmöjligheterna och förbättra internutbildningen med skräddarsydda animerade videor. Skapa snabbt och enkelt informationsfilmer, säljdemos och kurser som får dina kampanjer att sticka ut och lämna ett varaktigt intryck.

Vårt erbjudande

Seminar

Köp Vyond-licens

Vi är officiell återförsäljare av Vyond i Norden, Tyskland och Österrike.
Företag kan köpa licenser direkt via vår webbshop.

KÖP LICENS
Seminar

Vyond animeringsproduktion

Vi kan ta hand om hela produktionen av dina animeringar, från utformning och projektledning till (vid behov) dubbning, inklusive voiceover.

SKICKA FÖRFRÅGAN
Seminar

Boka Vyond-utbildning

Anmäl ditt team till vår Vyond-utbildning.
Här får ni lära er att snabbt och enkelt skapa animerade videor för att ta era e-kurser och/eller presentationer till nästa nivå.

BOKA UTBILDNING

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.