Vi fortsätter växa – möt nya medarbetaren Anders Svensson!

10 oktober, 2017 in Nyheter

TicTac utökar vårt team med medarbetare inom både affär och utveckling i takt med att vi genomför flera framgångsrika projekt tillsammans med våra kunder.
En av TicTacs senaste rekryteringar är Anders Svensson som har 20 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling och kommer närmast från Anoto där han ansvarade för att designa och utveckla Lundabolagets mjukvaruplattform.
 
Varför valde du att börja jobba på TicTac?
– Det är ett intressant företag som har mycket driv och engagemang på ett respektfullt sätt. TicTac har en produkt och en plattform som ligger rätt i tiden med fokus på rätt funktionalitet. Jag tror att jag kan bidra med mycket med min erfarenhet när det gäller att vidareutveckla plattformen.
 
Vilka är dina arbetsuppgifter?
– Jag är anställd som produktägare för TicTacs plattform och ansvarig för företagets systemutveckling. Det innebär att jag leder utvecklingsarbetet och planerar hur vi skalar upp för att möta ett ökande antal kunder och för att hantera allt fler internationella kunder. Dessutom säkerställer jag att vi har en bra långsiktig design, arkitektur och infrastruktur i systemet.
 
Vilka trender ser du inom dina arbetsområden?
– Mitt intryck är att många kunder kommer att efterfråga enkel integration med deras befintliga system samt att hantera användare. Jag tror också på utökad funktionalitet för att ständigt kunna skapa bättre kurser inom vår GO!-plattform.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.