Vad är E-Learning?

Vad är E-learning?

Vi vill att det ska vara enkelt att utbilda. Oavsett om det handlar om större organisationer eller små företag så är det en utmaning att nå ut med sitt budskap. Att samla alla på samma dag kan vara både svårt och kostsamt. Och hur vet du att folk verkligen läser sina mail? Och hur vet man att de faktiskt lär sig något?

Så vad behövs?

TicTac är en helhetsleverantör inom e-learning och digitalt lärande. Det betyder att vi har allt du behöver. Men vissa delar kan du också bidra med själv. Vi tror att du känner till målgruppen och har kunskap om ditt område, redan där har vi kommit en bra bit på vägen. Men det du faktiskt behöver för att skapa digitalt lärande är…

…en LMS-plattform

Någonstans måste utbildningarna ligga åtkomliga för deltagarna. I en lärandeplattform (LMS) kan du både lägga upp och distribuera utbildningar. Du kan dessutom spåra aktiviteter. Hur många har gått kursen? Har de klarat den? Vilka frågor var svårast för deltagaren?
Läs mer om våra plattformar GO+ och Docebo för att ta reda på vilken plattform som passar dina behov bäst.

Webinar om plattformar

Kostnadsfria webinar om de smidigaste och effektivaste plattformarna som finns. GO+ och Docebo.
TILL ANMÄLAN
Seminar

…ett författarverktyg

Vi är återförsäljare åt Articulate som är ett branchledande författarverktyg. Med Articulate 360 suiten kan du skapa e-learning och digitala utbildningar för mobil, läsplatta och dator. Enkelt och effektivt – och med teamlicens blir det ännu smidigare.

Webinar om Articulate 360

Kostnadsfria webinar om ett av de bästa författarverktygen på marknaden.
TILL ANMÄLAN
Seminar

Konsulttjänster inom e-learning

Behöver ni komma igång med digitalt lärande? Då kan en av våra konsulter hjälpa er. Vi erbjuder bland annat utbildning, workshops och mallar för e-learningproduktion.
Kontakta oss så berättar vi mer.
Seminar


Workshops

TicTac erbjuder en rad olika workshop anpassad efter era behov. Workshops som syftar till att inspirera och utbilda er gällande olika områdena inom e-learning.
Seminar


Mallar

Ni får design- och interaktionsmallar för Storyline 360 formgivna enligt er varumärkesprofil, vilket automatiskt gör era kurser snygga och konsekventa.
Seminar


Utbildning

TicTac erbjuder utbildningar i
e-learningproduktion. En halvdagsutbildning i kursproduktion
(via webb eller på plats i Malmö).

Läs mer om vår e-learningproduktion

LÄS MER

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.