TicTacs VD Carolina Ericson hyllar vinnarna på Malmö Näringslivsgala

12 februari, 2019 in Pressmeddelanden

På måndagskvällen hyllades Malmös näringslivshjältar i en gala på Malmö live. Edtechbolaget TicTac Interactives VD Carolina Ericson var nominerad i kategorin Årets tillväxtentreprenör efter en fantastisk tillväxtresa som bland annat innebär en omsättningstillväxt med 30 procent under 2018.
TicTac befinner sig i kraftig tillväxt och är det ledande Edtechbolaget i Skandinavien. Under 2018 har TicTac fördubblat omsättningen mot näringslivet samtidigt som totala tillväxten ökat med 30 procent jämfört med föregående år.
Att TicTac dessutom växer mer än dubbelt så snabbt som branschen i helhet var en av anledningarna till att VD Carolina Ericson var nominerad i kategorin Årets tillväxtentreprenör på Malmö Näringslivsgala 2019.
Vinnare i kategorin blev entreprenören Dan Olofsson med hans bolag Danir AB.
– Ett stort grattis till Dan Olofsson för hans fantastiska arbete som bolagsbyggare och engagemang I samhällsfrågor! Entreprenörer som Dan Olofsson bidrar starkt till Malmös dynamiska och spännande näringsliv och vi behöver fler entreprenörer som honom, säger TicTacs VD Carolina Ericson.
– 2018 var ett rekordår för TicTac och jag är mycket stolt över att bli nominerad i kategorin Årets tillväxtentreprenör. Ett stort tack till våra kunder, samarbetspartners och vår duktiga personal som bidrar till TicTacs fantastiska tillväxtresa, tillägger Carolina Ericson.
Edtech är en av världens mest snabbväxande branscher och TicTac förväntar sig en 20 procentig omsättningstillväxt de kommande åren. En milstolpe på bolagets tillväxtresa är partnerskapet med den internationella och världsledande AI-plattformen Docebosom intensifierar TicTacs nordiska tillväxt och Europaetablering. Med Docebo i portföljen kan TicTac tillgodose behov som social learning, blended learning och offline-lösningar för ett flertal industrier.
– 2019 har börjat starkt med nya spännande kunder och samarbetspartners.  I år kommer vi att intensifiera våra satsningar både i Sverige och internationellt för att möta den ökande efterfrågan på digitala utbildningar, säger Carolina Ericson.
Vinnarna i de olika kategorierna på Malmö Näringslivsgala 2019 finns på:
www.malmonaringslivsgala.se/2019/
EdTech:Står för Educational Technology. Branschen omfattas av en bredd av tjänster och produkter såsom läromedel, provverktyg, lärplattformar, administrativa system, hårdvara, nätverk, kommunikationslösningar och kompetens.
Om TicTac
TicTac är Nordens ledande aktör inom EdTech för företag. Med över 300 000 användare globalt – förser TicTac sina kunder med kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa. TicTac utvecklar plattformar och tjänster för en global marknad.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.