TicTac vinner upphandling från Arbetsmiljöverket!

18 maj, 2016 in Pressmeddelanden

E-learningföretaget TicTac Interactive vinner Arbetsmiljöverkets upphandling och inleder samarbete med myndigheten för att öka kunskapen om nya arbetsmiljöföreskriften som ska minska den arbetsrelaterade ohälsan.
 
Efter en ingående upphandlingsprocess vann TicTac Interactive Arbetsmiljöverkets förtroende, delvis på grund av tidigare erfarenhet av liknande uppdrag för andra myndigheter som Trafikverket, Försäkringskassan och Socialstyrelsen.
 
Arbetsmiljöverket är en myndighet som har regeringens och riksdagens uppdrag att se till att lagar om arbetsmiljö- och arbetstider följs av företag och organisationer. Myndigheten ansvarar också till viss del för tobakslagen och miljöbalken när det gäller frågor om genteknik och bekämpningsmedel.
 
F o m 31 mars 2016 gäller nya föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö. Regler om bland annat arbetsbelastning, arbetstider och kränkande särbehandling ingår numera i Arbetsmiljöverkets föreskrifter och målet är att minska den arbetsrelaterade ohälsan som har ökat med cirka 70 procent senaste fem åren, enligt Arbetsmiljöverket.
 
TicTac Interactive ska i samarbete med Arbetsmiljöverket ta fram digitalt utbildningsmaterial för att öka kunskapen och förståelsen on den nya arbetsmiljöföreskriften.
 
– TicTac är mycket glada över att vi vunnit det här uppdraget och vi ser fram emot att arbeta med Arbetsmiljöverket i en så pass viktig fråga som att minska den arbetsrelaterade ohälsan, säger Carolina Palmqvist, VD TicTac Interactive.
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Carolina Palmqvist, VD Tictac Interactive AB
070-990 66 85
[email protected]
 
Läs artikeln på Sydsvenskan 8till5
 


TicTac Interactive AB är en av Nordens ledande aktörer inom e-learning, LMS och digitalt lärande. Vi erbjuder E-learning Made Easy för dig som vill lära dig skapa din egen e-learning och TicTac Solutions till dig som söker en strategisk partner. Bland våra kunder återfinns Försäkringskassan, Trelleborg AB, Philips och RFSL. TicTac har kontor i Malmö, Karlskrona och Växjö. Huvudkontoret finns i Malmö. 

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.