TicTac summerar 2019 – Social Learning, AI & enkelhet

4 december, 2019 in Nyheter

Året närmar sig sitt slut och vi vill börja med att tacka alla våra kunder för ett år där vi tillsammans drivit utvecklingen framåt. Vi är glada för alla nya kunder som kommit ombord under 2019 och för alla er som varit med oss under en längre tid.

På TicTac har vi summerat de trender som har varit dominerande under 2019. Sammanfattningsvis, så har detta varit året då skapandet av utbildningar decentraliserades – det har blivit enklare att skapa en utbildning och det skapas fler kurser än någonsin. Det blir framförallt tydligt genom det ökade användandet av Articulate RS, där ämnesexperter själva skapar utbildningar.

Artificial Intelligence, AI, har gjort entré i EdTech-världen och börjat implementeras i organisationer. Vi har bara sett början av hur det kommer att vara en del av vår vardag och hur vi lär oss.

2019 är också året då tillgängliga utbildningar skapas för alla; både författarverktyg och LMS ska fungera på olika enheter och kunna genomföras.

Tre saker vi tar med oss från 2019:

  1. Socialt lärande är här för att stanna. 
  2. AI inom digitalt lärande är snart en hygienfaktor.
  3. Enkelhet och tillgänglighet – alla ska kunna utbildas när de vill och det ska vara lättillgängligt. 

Under 2020 ser vi fram emot…


Collaborative Learning
Året då vi tillsammans skapar innehållet i utbildningen är här. Sätt ramar och låt användarna vara med och påverka hur en utbildning ska tas fram – det agila sättet att arbeta skapar större engagemang och bättre slutresultat.
 
Personligt lärande

Alla är vi unika och likaså vilka kompetenser vi besitter och kan dela med oss av – men också vilka vi behöver komplettera med och utveckla. 2020 är året då vi förväntar oss en personlig plattform som genom AI, skapar en unik läranderesa baserat på individens unika behov.
 
Data

2020 är också året då vi på riktigt använder den data som användaren har genererat i plattformen. För att kunna anpassa innehållet efter hur användaren rör sig i er digitala miljö.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.