TicTac stolt huvudsponsor av Skånecupen för ytterligare tre år!

13 december, 2015 in Pressmeddelanden

Skånecupen drar som vanligt igång under julhelgen till glädje för många fotbollsälskande barn och ungdomar. TicTac Interactive kommer åter att vara stolt huvudsponsor och har förlängt samarbetet med cupen för ytterligare en treårsperiod.
 
Skånecupen är en av världens största inomhusturneringar i fotboll och har sedan 1964 varit jullovets höjdpunkt för många fotbollsälskande barn och ungdomar i Skåne.
 
Cupen startades av Malmö FF i samarbete med tidningen Arbetet och är på många sätt den mest klassiska inomhusturneringen i södra Sverige. Zlatan Ibrahimovic, Markus Rosenberg och Therese Sjögran är några av dagens fotbollsstjärnor som spelat i Skånecupen.
 
Efter att ha stöttat Skånecupen de senaste åren har TicTac Interactive beslutat sig för att fortsätta vara stolt huvudsponsor för ytterligare en treårsperiod med start 2016.
 
– Vi gör detta för att vi tror på ungdomar och fotboll är dessutom ett bra sätt att öka integrationen och förståelsen mellan olika kulturer . Skånecupen är en fantastisk turnering och vi är mycket imponerade av MFF:s arbete med barn och ungdomar och vill på ett aktivt sätt vara med och stötta det, säger Carolina Palmqvist, VD på TicTac Interactive.
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Carolina Palmqvist, VD Tictac Interactive AB
070- 990 66 85
[email protected]


TicTac Interactive AB är en av Nordens ledande aktörer inom e-learning och digitalt lärande. Vi erbjuder E-learning Made Easy för dig som vill lära dig skapa din egen e-learning och TicTac Solutions till dig som söker en strategisk partner. Bland våra kunder återfinns Försäkringskassan, Trelleborg AB, Philips och MFF. TicTac har kontor i Malmö. Stockholm, Karlskrona och Växjö. Huvudkontoret finns i Malmö. www.tictac.se

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.