TicTac stärker närvaron i Norden med ny kund i Finland

3 januari, 2017 in Nyheter

Lärum använder TicTacs tjänst E-Learning Made Easy i samband med utvecklingen av sina specialpedagogiska läromedel. Samarbetet innebär att TicTac stärker sin position som ledande aktör inom e-learning i Norden.
Lärum, med kontor i Vasa och Helsingfors, utvecklar specialpedagogiska läromedel och erbjuder materialhandledning kring läromedel till elever, anhöriga och skolpersonal. Lärum startades 1995 för att dels betjäna de grupper som är i behov av anpassade läromedel och material på svenska i Finland och dels utveckla ny finlandssvensk lättläst litteratur.
Lärum hör till den ideella finlandssvenska organisation FDUV som även har ett eget förlag, Lärum-förlaget, som ger ut, förmedlar och distribuerar specialpedagogiska läromedel.
– Det ska bli oerhört spännande att samarbeta med en ledande finlandssvensk aktör inom specialpedagogiska läromedel som Lärum. Samarbetet innebär även att TicTac stärker sin position som ledande aktör inom e-learning på den nordiska marknaden, säger Eva Johansson, TicTac Interactive.
För ytterligare information, vänligen kontakta:

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.