TicTac på HR-dagarna 12-13 oktober!

20 september, 2016 in Pressmeddelanden

HR-dagarna är HR-branschens årliga mötesplats och årets tema är branschens utveckling i jakten på ny kompetens. TicTac är en av huvudsponsorerna och finns på plats på Berns och Chinateatern i Stockholm 12-13 oktober. 
HR Dagarna i Stockholm är HR-branschens årliga mötesplats. Här samlas HR-chefer och HR-verksamma från hela Sverige för att lyssna till det senaste inom HR, nätverka och byta erfarenheter. Syftet med HR Dagarna är att spegla trender och tendenser i HR-arbetet och att erbjuda hela branschen ny input och inspiration.
Årets agenda fokuserar på branschens utveckling i jakten på ny kompetens. Hur skapar vi balans mellan arbetsliv och privatliv och hur möter HR framtidens utmaningar och förändringar? Peter Wolodarski, chefredaktör Dagens Nyheter, Anders Ygeman, inrikesminister, Ida Karlberg Gidlund, VD Teach for Sweden och Cecilia Lundin, SVP, Head of Group Human Resources Telia Company är några av årets talare.
– Vi ser verkligen fram emot HR Dagarna! För oss som ledande inom digitalt lärande är det viktigt att stödja och delta på HR Dagarna och årets program innehåller en lång rad erfarna och välkända namn med stor erfarenhet inom HR. Det är också spännande att nätverka och träffa andra i branschen samt få inspiration till nya idéer, säger Carolina Palmqvist, VD TicTac Interactive.
 
Mer information om HR Dagarna på www.hrdagarna.se.
 

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.