TicTac på eLearning Africa

26 september, 2017 in Nyheter

eLearning Africa är den största konferensen och mässan om e-lärande i Afrika med drygt ettusen deltagare från ett sjuttiotal länder. Årets event hålls på Mauritius och TicTac Interactive deltar för att nätverka, trendspana och hitta nya partners till sina digitala plattform GO!
– Fantastiskt inspirerande att vara på eLearning Africa. Det är mycket spännande på gång i Afrika just nu samtidigt som länderna står inför stora utmaningar, inte minst inom utbildningsområdet. TicTac deltar för att se vad vi kan bidra med för att den positiva utvecklingen ska kunna fortsätta i Afrika, säger Carolina Palmqvist, VD TicTac.
Flera länder i Afrika befinner sig i en stark ekonomisk expansion samtidigt som det görs stora investeringar i utbildning och infrastruktur, inte minst inom IT och telekom. Den kraftigt ökande försäljningen av mobiltelefoner senaste åren har medfört att mobilen blivit det främsta verktyget när det gäller digitalt lärande.
– Mobile learning är på kraftig frammarsch i Afrika och många länder och branscher har hoppat över desktop learning och satsar istället helhjärtat på utbildningar med hjälp av mobilen, ett område som TicTac växer starkt inom, säger Carolina Palmqvist.
eLearning Africa pågår 27-29 september. Mer information om eventet finns på www.elearning-africa.com.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.