TicTac öppnar kontor i Oslo för expansion i Norge

30 juni, 2017 in Featured

TicTac Interactive satsar på den norska marknaden och öppnar kontor i Oslo. Kontoret är den första utlandsetableringen för e-learningföretaget för att möta en växande efterfrågan på digitala utbildningstjänster i Norge och övriga Skandinavien.
Som en direkt följd av inflödet av ett 10-tal kunder i Norge öppnas kontoret i Oslo. De nya norska kunderna kommer både från Offentlig sektor och det privata näringslivet. Bland kunderna kan nämnas RagnSells, Sparebank 1 och Bodö Kommun. Det är främst TicTacs digitala utbildningstjänst E-Learning Made Easy, en tjänst där kunderna kan skapa sina egna e-utbildningar, och utbildningsplattformen GO-LMS som har fått de norska kunderna att välja TicTac Interactive som leverantör.
Samtidigt med den nya etableringen i Oslo anställs också Veronica Svartdahl som ansvarig för att utveckla den norska marknaden.
– Kontorsetableringen i Oslo är ett steg i vår pågående expansion i Norge och övriga Skandinavien. Efterfrågan på våra digitala utbildningstjänster som E-Learning Made Easy ökar hela tiden och vi ser stora och spännande expansionsmöjligheter på den norska marknaden, säger Carolina Palmqvist, VD TicTac Interactive.
Läs artikeln i Sydsvenskan 8till5 här

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.