TicTac ny värd för Rapidus ”Efter jobbet”!

11 november, 2015 in Pressmeddelanden

TicTac Interactive AB blir ny samarbetspartner till nyhetstjänsten Rapidus möten ”Efter jobbet”. Satsningen är ett led i TicTacs pågående expansion inom digitalt lärande för framtidens företag och organisationer.
 
Reklam, PR eller helt enkelt bara en bra story? Rapidus Jan Wifstrand leder ett samtal om storytelling på högsta nivå med två av Sveriges mest kunniga inom konsten att berätta så att engagemanget blir starkt.
 
Lotta Lundgren är copywritern som tagit nya grepp på gamla berättelser. Historieätarna i SVT är en av de största egna succéerna på länge i Public Service.
 
Anna Serner är VD för Filminstitutet och den svenska filmindustrins ledande talesperson. Hon har även varit VD på både Reklamförbundet och Tidningsutgivarna.
 
Värd för mötet den 19 november klockan 16.30 på Årstiderna by the sea i Malmö är TicTac Interactive som därmed blir ny samarbetspartner till Rapidus ”Efter jobbet”.
 
– Vi ser fram emot att samarbeta med Rapidus. TicTac befinner sig i en spännande och expansiv period i takt med en ökad efterfrågan på våra tjänster inom digitalt lärande. Värdskapet för Rapidus ”Efter jobbet” stärker och synliggör vårt varumärke ytterligare hos nuvarande och potentiella kunder, säger VD Carolina Palmqvist, VD på TicTac Interactive.
 
Förutom TicTac arrangeras Rapidus ”Efter jobbet” tillsammans med Sigma IT Consulting och Swedbank. Mötena är öppna för Rapidus abonnenter samt samarbetspartners gäster.
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
 
Carolina Palmqvist, VD Tictac Interactive AB
070- 990 66 85
[email protected]


TicTac Interactive AB är en av Nordens ledande aktörer inom e-learning och digitalt lärande. Vi erbjuder E-learning Made Easy för dig som vill lära dig skapa din egen e-learning och TicTac Solutions till dig som söker en strategisk partner. Bland våra kunder återfinns Försäkringskassan, Trelleborg AB, Philips och MFF. TicTac har kontor i Malmö. Stockholm, Karlskrona och Växjö. Huvudkontoret finns i Malmö. www.tictac.se

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.