TicTac listar: 3 viktigaste insikterna du som arbetar med lärande, kultur och growth inte kan vara utan i höst

29 juni, 2021 in Nyheter

Efter ett mycket speciellt år i backspegeln, så kan vi inget annat än att konstatera att digitalt lärande är här för att stanna som en komponent i ett tillväxtbolag. Omställningen till den digitala arbetsplatsen med digitala processer tog ordentlig fart och vi på TicTac har följt våra kunder och omvärlden. Både som konsulter men också kring vad som görs på marknaden globalt. Nedan kommer våra spaningar för en framgångsrik höst.

1. Trygghet ger tillväxt
Det finns forskning som visar att rädsla är en bromskloss för tillväxt. Genom att skapa en kultur där alla känner sig trygga och där det är okej att misslyckas ibland kan misslyckanden bli lärdomar som tar organisationen framåt. Så skapas tillväxt! Våga prata om rädslor, var öppna för misslyckanden och premiera mod. Med en digital plattform för socialt lärande skapar ni förutsättningar för diskussioner, lärdomar och kunskapsdelning mellan medarbetare.

Läs mer om Docebo 

2. Rörliga prioriteringar och fokus
Att arbeta Agilt är ingen nyhet. Men hur gör ni det enkelt för hela organisationen att leva i konstant förändring? På TicTac blev svaret ”Kikarsiktet”. Som i ett kikarsikte väljer organisationen ett fokusområde där ni får störst effekt på resultatet om ni lyckas med prioriterade aktiviteter eller förändringar. Synliggör kikarsiktet för organisationen och gör det tydligt att det hela tiden, när som helst kan byta mål. Allt för organisationens tillväxt. För att tydliggöra detta krävs kontinuerlig utbildning och möjligheter för re-skilling, up-skilling och förändrad kultur. Med hjälp av vår plattform GO+ kan ni komma igång direkt, det är det enklaste sättet att distribuera digitalt lärande brett i organisationen. Använd metoden microlearning och uppdatera löpande efter hur siktet rör sig.

Läs mer om GO+ 

3. Digitalt lärande är här för att stanna
Vi är helt övertygande om att Teams-möten & Zoom-webinar har funkat fint under det gångna året. Fortsätt med det! Men ta det ett steg längre genom att addera e-Learning för det som är teori och använda lärarledda tillfällen för praktik och diskussion. Med Articulate kan ni enkelt digitalisera alla era officiella utbildningar till interaktiva digitala moduler, addera sedan ett klassrumsstilfälle eller webinarier så har ni skapat Blended Learning på nolltid. Era användare/medarbetare kommer att uppskatta förändringen (trots bra teams-möten) och ni kommer att kunna mäta deltagandet och förändringen i er organisation.

Läs mer om Articulate

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.