TicTac Interactives tillväxtresa fortsätter – Bridgepoint Growth blir ny partner

18 augusti, 2021 in Nyheter, Pressmeddelanden

TicTac Interactive (‘TicTac’), Nordens ledande aktör inom EdTech, ingår partnerskap med Bridgepoint Growth för att möjliggöra nästa steg i TicTacs tillväxtresa. 

Från sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, förser TicTac sina 500+ nordiska kunder inom en rad branscher med effektivt digitalt lärande. EdTech är en spännande bransch med tvåsiffrig tillväxt som drivs av digitaliseringen och en ökad efterfrågan av investeringar inom Learning & Development (L&D). TicTac erbjuder sina kunder en komplett lösning inom digitalt lärande, vilket inkluderar ledande SaaS-plattformar (LMS, LXP) samt mjukvara för produktion av digitala utbildningar. TicTac är nu redo att fortsätta bredda vårt erbjudande och ta steget ut i Europa.

Bridgepoints investering kommer att möjliggöra nästa steg i TicTacs tillväxtresa. Att utöka den befintliga kundbasen, addera fler produkter och fortsätta växa på den nordiska marknaden är några redan igångsatta initiativ. Vidare kommer TicTac vidga sin geografiska närvaro genom organisk tillväxt och strategiska förvärv i norra Europa. 

“Vi är stolta över att Bridgepoint investerar i TicTac. Vi har ambitiösa mål för vår tillväxt, visionen är att bli marknadsledande i norra Europa. Att Bridgepoint nu går in som partner möjliggör en snabbare och mer stabil resa. Bridgepoint har en stark internationell närvaro och lång erfarenhet av att stötta techbolag, så tillsammans med dem kan vi ta TicTac till nästa nivå” säger Carolina Faxe, VD för TicTac. “

“TicTac fortsätter att gå från klarhet till klarhet, och vi ser fram emot att stötta dem in i nästa utvecklingsfas. TicTac erbjuder EdTech-lösningar av hög kvalité med kunden och användarvänlighet i fokus, vilket vi ser fram emot att bygga vidare på och fortsätta få bolaget att växa också internationellt” säger Ann Dahlman, partner och ansvarig för Bridepoint Growths investeringar i Norden. 

 


För mer information, kontakta:

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.