TicTac Interactive på Arab Health i Dubai – mellanösterns största konferens inom MedTech och Life Science

1 februari, 2018 in Nyheter

29 januari – 1 februari möts branschen på mellanösterns största konferens inom MedTech och Life Science i Dubai. Branschen samlas för att presentera nya innovationer och hitta lösningar för marknaden i mellanöstern.

 TicTac besöker Arab Health för att presentera sin digitala plattform GO! som en lösning på att digitalisera utbildningar kopplat till MedTech. För varje produkt som säljs behövs i regel sjukhuspersonal utbildas för att använda utrustningen, detta görs manuellt och fysiskt i många företag idag. TicTac vill genom GO! skapa möjligheten för bolag inom medicinteknik att digitalisera utbildningarna för att skapa en mer effektiv, tillgänglig och hållbar lösning. I synnerhet för nya marknader som mellanöstern och Afrika.

 – Att arbeta med digitala utbildningar är inget nytt inom MedTech och life Science. Vad som skiljer GO! från det traditionella sättet att arbeta är att det är helt mobilt och kräver ingen dyr mjukvara för att skapa utbildningar. Våra kunder kan skapa kurser kostnadseffektivt vilket är ett krav om plattformen ska fungera i utvecklingsmarknader, säger Benjamin Palmqvist, Affärschef för GO! plattformen.

 Är ni nyfikna på hur ni kan använda GO! för att digitalisera era utbildningar? Kontakta Benjamin Palmqvist för ett möte. TicTac har lång erfarenhet inom medicinteknik och arbetar med kunder som Philips, Getinge och Roche Diagnostics.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.