TicTac finalist som Årets företagare i Malmö!

16 februari, 2016 in Nyheter

TicTac Interactive var nominerade som finalist till Årets företagare i Malmö. Vinnaren utsågs vid en fullsatt Malmö Näringslivsgala på Malmö Live.
TicTac Interactive med ägarna Carolina Palmqvist och Petronella Ericson var ett av tre snabbväxande Malmöföretag som var finalister i kategorin Årets Företagare vid Malmö Näringslivsgala 15 februari på Malmö Live. Priset gick slutligen till String Furniture.
– Ett stort grattis till vinnarna String Furniture som har haft en fantastisk utveckling! Min syster och jag är mycket glada och stolta över att ha blivit nominerade till detta prestigefyllda pris i konkurrens med två andra duktiga företag. Det är ett stort erkännande till vår kompetenta och engagerade personal men även till våra samarbetspartners och kunder, säger Carolina Palmqvist, VD på TicTac Interactive.
Årets företagare har delats ut sedan 1985 av organisationen Företagarna. I Malmö görs det i samarbete med Malmö stad och Swedbank. Utnämningen går till en majoritetsägande företagare som under ett antal år drivit sitt företag och utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara och driva sitt företag fungerar som en förebild för andra företagare. Förutom TicTac Interactive och String Furniture var även Climat80 finalist i kategorin.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.