TicTac deltar på Arab Health i Dubai 28-31 januari

29 januari, 2019 in Pressmeddelanden

Snabbväxande Edtech-företaget TicTac Interactive deltar på Arab Health i Dubai 28-31 januari. Medtech-mässan är ledande i sitt slag i snabbväxande Mellanöstern och bland deltagarna återfinns de flesta av världens ledande företag inom hälsa-och sjukvård samt medicinteknik.
Arab Health startades för 44 år sedan och är nu etablerat som den ledande Medtech-mässan I Mellanöstern med deltagande företag och gäster från hela världen. Närmare 4 200 företag från 66 länder ställer ut och drygt 84 000 besökare väntas på mässan.
TicTac är på plats för att träffa kunder och etblera nya partnerskap i regionen.
– Arab Health är den största och viktigaste Medtech-mässan I Mellanöstern, en region som satsar stort på hälsa och sjukvård samt medicinteknik. Eftersom de flesta av våra kunder är på plats är det viktigt för oss att demonstrera våra digitala plattformar säger Carolina Ericson, VD TicTac Interactive.
TicTac har dubblat sin omsättning mot näringslivet under 2018 och med det senaste partnerskapet med Docebo intensifieras TicTacs internationella tillxäxt.
Ett skäl till den snabba tillväxten är att efterfrågan på digitala utbildningar ökar I takt med att företagen kontinuerligt måste höja kompetensen bland sin personal för att framgångsrikt konkurrera på en global marknad. Och Medtech-branschen är inget undantag.
– Medtech är ett av de prioriterade tillväxtområdena för TicTac. Branschen är mycket kunskapsintensiv och extremt konkurrensutsatt så företagen måste hela tiden investera I vidareutbildningar av personal och användare av deras teknik för att ligga I framkant, säger Carolina Ericson.
Läs mer om Arab Health på www. arabhealthonline.com 
 
Edtech står för Educational Technology. Branschen omfattas av en bredd av tjänster och produkter såsom läromedel, provverktyg, utbildningsplattformar, administrativa system, hårdvara och kommunikationslösningar.
Globalt är Edtech en av de snabbast växande branscherna och överstiger bland annat Fintech i storlek. Även den svenska Edtech-branschen befinner sig i stark tillväxt med en ökningstakt på 12 procent årligen, enligt statistik från Navitas Ventures.
 
 

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.