TicTac på eFörvaltningsdagarna

29 oktober, 2021 in Nyheter

I år stod Nacka kommun som värd för eFörvaltningsdagarna den 27-28 oktober.

eFörvaltningsdagarna är Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation och är specifikt anpassad för oss som arbetar med digitalisering och levererar e-tjänster till Sveriges offentliga förvaltningar.

Vi ställer några frågor till Benjamin Rosén, Kommersiellt ansvarig på TicTac.

Varför närvarar TicTac på konferensen?
”TicTac har jobbat länge med myndigheter, kommuner och regioner. Ett av våra fokus ligger just på offentlig sektor. eFörvaltningsdagarna är ett viktigt tillfälle att mötas och diskutera digitaliseringen av den offentliga sektorn”, säger Benjamin.

Finns det särskilda utmaningar för offentliga sektorn?
”Ja, absolut. Medborgare som grupp har en större spridning i förkunskaper och även inställning till digitalisering än exempelvis anställda på ett företag eller en organisation. Alla medborgare ska ju komma med på tåget och om digitaliseringen inte görs utifrån de behov som finns, så riskerar många att hamna utanför. När TicTac levererar lösningar ser vi därför till att målgruppen får stort fokus, så att hela konceptet från val av digital lösning till språk och bildspråk ska passa de som ska ta del av informationen. Det här är jätteviktiga utmaningar!”

Vad ser du mest fram emot i årets konferens?
”Programmet är superintressant med aktuella inslag såsom coronapandemin, informationssäkerhet och gamification i skolvärlden, för att bara nämna några. Vi kommer att delta och bidra i många programpunkter.”

Läs mer om eFörvaltningsdagarna

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.