Team TicTac

11 juli, 2023 in Nyheter

Hej Robert! Välkommen till TicTac! Du började hos oss för ett tag sedan och har förhoppningsvis börjat bli lite varm i kläderna. Du kan väl berätta lite om dig själv?

Hej!

Jag heter Robert, är 40 år och bor i Finspång med min fru och mina 3 barn. Jag har jobbat inom IT och kundsupport i nästan 13 år och gått genom alla steg i en supportorganisation – från 1st-line till 3rd-line team lead och chef.

Jag har lång erfarenhet inom IT och har snappat upp både det ena och det andra jag hoppas ska vara till nytta för TicTac.

Spännande! Vad kommer du att ha för roll på TicTac? Vad innebär det?

Jag jobbar som Support Manager sedan oktober 2022 och är huvudansvarig för TicTacs kundsupport. Jag övervakar den dagliga driften av TicTacs kundsupportavdelning, organiserar kundsupportteamet, och hjälper andra medarbetare med frågor relaterade till kundsupport. Jag hanterar rapporter och statistik kring inkommande ärendevolym och kommunicerar eventuella trender i kundkommunikation och beteenden till andra avdelningar.

Mitt mål är att bygga upp en förstklassig support och skapa verktyg som hjälper både våra kunder och våra medarbetare som sköter supporten.

Det låter fantastiskt – det ser vi fram emot! Och du: vad ser du mest fram emot med att jobba på TicTac? Vad vill du lära dig?

Jag har träffat många kollegor som har en väldig smittsam positiv inställning som jag ser fram emot att fortsätta samarbeta med. Det driver mig att se kollegor växa och hjälpa de att övervinna de utmaningar de möter.  Jag upplever att gänget har en bra teamkänsla och ser fram emot att vara en del av den framåt.

Att jobba direkt med kunder är lika viktig för mig, för då får man direkt feedback om man har gjort ett bra jobb eller om det finns förbättringspotential. Utveckling och etablering av processer och rutiner har varit en viktig del i mitt förra jobb och jag är säker på att det är något jag kan bidra med på TicTac’s resa till att bli en global player.

Självklart vill jag utveckla min kunskap om e-Learning och de teknologier som är kopplade till det. Resan till personlig utveckling är lika viktig för mig. Det gör jag genom att skapa bra relationer och utbyta kunskap.

Och sist vill vi såklart veta vad never stop learning betyder för dig!

Never stop learning because life never stops teaching. Jag strävar efter att kontinuerligt förbättra mina kunskaper och utmana mig själv. Jag tycker det är viktig att kliva ur komfortzonen för det är oftast bästa sättet att lära sig nya saker och utveckla nya färdigheter, även om det kan kännas jobbigt ibland.

Never stop learning betyder också att adaptera TicTac’s filosofi på kundsupporten där vi lär oss av våra kunder varje dag och samtidigt hjälper vi de med deras lärande.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.