Stort intresse för HR Dagarna och TicTac

8 november, 2016 in Nyheter

HR Dagarna är HR-branschens årliga mötesplats och årets tema var branschens utveckling i jakten på ny kompetens. TicTac var åter en av huvudsponsorerna och arrangerade ett välbesökt och uppskattat lunchevent.
TicTac var än en gång en av huvudsponsorerna till eventet som hölls på Berns och Chinateatern 12-13 oktober samt deltog med egen monter och lunchmöte för att visa upp företagets senaste tjänster inom e-learning.
– HR Dagarna blev mycket lyckade med ett stort antal gäster och många spännande föreläsningar. Arrangörerna hade verkligen lyckats med att bjuda in högintressanta föreläsare till årets event. Dessutom var TicTacs lunchevent mycket uppskattat och gav tillfälle att träffa såväl nuvarande som potentiella kunder, säger Eva Johansson, mässansvarig, TicTac Interactive.
I år fokuserade HR Dagarna på branschens utveckling i jakten på ny kompetens. Peter Wolodarski, chefredaktör Dagens Nyheter, Anders Ygeman, inrikesminister, Ida Karlberg Gidlund, VD Teach for Sweden och Cecilia Lundin, SVP, Head of Group Human Resources Telia Company var några av årets talare.
Mer information om HR Dagarna på www.hrdagarna.se.
För mer information om TicTacs närvaro under HR Dagarna kontakta:

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.