Stort intresse för TicTac på Learning Technologies i London!

15 februari, 2016 in Nyheter

TicTac Interactive var på plats med monter på en världens ledande mässor om digitalt lärande – Learning Technolgies – i London 3-4 februari.
Learning Technolgies i London är Europas största och ledande mässa om digitalt lärande. Årets mässa var mycket välbesökt med drygt 7 500 besökare, 250 utställare och 150 seminarier och som tidigare år var TicTac Interactive på plats för att visa upp sina senaste produkter och tjänster.
– För oss är det självklart att vara med på Learning Technologies för att träffa befintliga kunder men också skapa nya kontakter och ta del av senaste trenderna inom digitalt lärande, säger Mikael Tagestam, affärsansvarig för TicTac Interactive.
Intresset för Learning Technologies i London, hos såväl besökare som utställare, återspeglar de senaste årens ökande efterfrågan på digitalt lärande, enligt Mikael Tagestam.
– Mässan var lyckad för vår del och vi mötte ett stort intresse för våra produkter och tjänster. Allt fler organisationer inser vikten av att vidareutbilda sin personal och stärka sin konkurrenskraft genom digitalt lärande, säger Mikael Tagestam.
Mer information om Learning Technologies på www.learningtechnologies.co.uk

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.