Konvertera föreläsningar till e-learning - klart på 2 veckor!

Med anledning av pågående Coronakris (COVID-19) vill vi på TicTac göra det ännu enklare för företag och organisationer att digitalisera utbildningsmaterial som var tänkt för klassrummet. Fortbildning är något som många just nu pratar om som ett bra alternativ till att sysselsätta personal och medarbetare när ordinarie verksamhet går på lågvarv och det behovet vill vi skapa förutsättningar för att möta.

Så går det till

  1. Under ett webbmöte lämnar ni över materialet (presentation, logotyp, typsnitt och färger) till oss och berättar om utbildningens syfte.
  2. En av våra producenter konverterar ert befintliga presentationsmaterial (Power-Point, Keynote, etc) med tillhörande texter till en digital utbildning (Rise). Det ingår ett korrektur. (Mer korrektur går att köpa till.)
  3. Vid ett ytterligare webbmöte lämnas den digitala kursen över till er och ni får instruktioner i hur den fungerar. Kursen är då redo att läggas upp i ert LMS (Learning management system).

Kostnaden är 1000 SEK/Power Point slide. Ex: 20 sidor ppt – 20 000 SEK, max 120 ord per sida. I förslaget ingår även möjligheten till ett avslutande digitalt test/quiz. (Minimum 10 sidor vid beställning)

Kontakta oss om du vill veta mer!

Rätt plattform för distribution
Har ni inget LMS idag kan vi gärna konsultera er i vilken lösning ni ska välja. Väljer ni TicTacs plattform GO+ får ni även en färdig utbildning om COVID-19.
LÄS MER OM GO+
Seminar

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.