Socialstyrelsen tar steget mot socialt lärande med Docebo

24 februari, 2020 in Nyheter

Med 700 000 potentiella användare inom kommuner och landsting tar Socialstyrelsen, Sveriges kunskapsmyndighet för vård och omsorg, ett stort steg mot att möjliggöra socialt lärande på en nationell nivå. Lösningen heter Docebo – en avancerad kunskapsportal (LMS) med inbyggda sociala kanaler där användare kan chatta, dela videos eller diskutera utbildningar som finns i plattformen. En användare loggar enkelt in med BankID och kan sedan få personliga rekommendationer av inbyggd artificiell intelligens.

”Med den här lösningen kompletteras det traditionella lärandet med ett socialt lärande. Potentiellt kan alltså 700 000 användare utbyta erfarenheter med varandra i sociala kanaler avsedda för kunskapsdelning.”
– Henrik Clerselius, TicTac Interactive

Du når Socialstyrelsens plattform för kunskap och utveckling här.

Intresserad av Docebo?

Läs mer

3 funktioner som utmärker Docebo från andra LMS

  1. Socialt lärande. Med Docebos Coach & Share ges det sociala lärandet utrymme att växa och utvecklas, vilket etablerar en mer produktiv och positiv lärandeorganisation.
  2. Personligt lärande. Med hjälp av AI taggas innehållet automatiskt och gör det lättare för användaren att hitta relevant innehåll. På så sätt skapas ett personifierat flöde för användaren.
  3. Tillgänglighet. Att plattformen är molnbaserad gör att den är tillgänglig överallt och att du alltid har den senaste versionen. Att nå plattformen är också enkelt då du kan logga in med ditt BankID.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.