Skånecupen blev årets fotbollsfest för barn och ungdomar!

18 januari, 2016 in Pressmeddelanden

Skånecupen genomfördes som vanligt under julhelgen till glädje för många fotbollsälskande barn och ungdomar. I år var sjumannafotboll en av nyheterna i turneringen som lockade hundratals deltagare med TicTac Interactive som stolt huvudsponsor.
 
Skånecupen är en av världens största inomhusturneringar i fotboll och har sedan 1964 varit jullovets höjdpunkt för många fotbollsälskande barn och ungdomar i Skåne.
 
Cupen startades av Malmö FF i samarbete med tidningen Arbetet och är på många sätt den mest klassiska inomhusturneringen i södra Sverige. Zlatan Ibrahimovic, Markus Rosenberg och Therese Sjögran är några av dagens fotbollsstjärnor som spelat i Skånecupen.
 
Drygt 300 barn och ungdomar i olika lag deltog i år i en tät och spännande turnering. I år var sjumannafotboll en av nyheterna i Skånecupen.
 
– Årets Skånecupen blev lyckad och det var fantastiskt kul att se så många nöjda deltagare. Den nya satsningen med sjumannafotboll i kombihallen slog väl ut och konceptet har inte bara kommit för att stanna, utan även för att utvecklas, säger Per Ågren i MFF:s ungdomssektion.
 
– Skånecupen är en fantastisk turnering och vi är mycket imponerade av MFF:s arbete. Genom att vara med och aktivt stötta Skånecupen vill vi bidra till klubbens arbete med barn och ungdomar och fotboll är även ett bra sätt för att öka integrationen och förståelsen mellan olika kulturer, säger Carolina Palmqvist, VD på TicTac Interactive, som även var prisutdelare under turneringen.
 
Efter att ha stöttat Skånecupen de senaste åren kommer TicTac Interactive fortsätta att vara stolt huvudsponsor för ytterligare en treårsperiod.
 
– Vi är mycket nöjda med samarbetet med TicTac och deras engagemang i våra barn- och ungdomssatsningar som Skånecupen. Framför allt är det givande att få feedback och förslag från TicTac om hur cupen kan utvecklas och bli så bra som möjligt, säger Per Ågren.
 
Resultat och mer information om Skånecupen på www.skanecupen.se
Bilder från årets turnering finns på:
KOMBIHALLEN
BALTISKA HALLEN
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Carolina Palmqvist, VD Tictac Interactive AB
070- 990 66 85
[email protected]


TicTac Interactive AB är en av Nordens ledande aktörer inom e-learning och digitalt lärande. Vi erbjuder E-learning Made Easy för dig som vill lära dig skapa din egen e-learning och TicTac Solutions till dig som söker en strategisk partner. Bland våra kunder återfinns Försäkringskassan, Trelleborg AB, Philips och MFF. TicTac har kontor i Malmö. Stockholm, Karlskrona och Växjö. Huvudkontoret finns i Malmö. www.tictac.se

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.