Skånecupen blev årets fotbollsfest för barn och ungdomar!

15 februari, 2016 in Nyheter

Skånecupen genomfördes som vanligt under julhelgen till glädje för många fotbollsälskande barn och ungdomar. TicTac Interactive var åter stolt huvudsponsor och har dessutom förlängt samarbetet med Skånecupen för ytterligare en treårsperiod.
Skånecupen är en av världens största inomhusturneringar i fotboll och startades 1964 av Malmö FF i samarbete med tidningen Arbetet. Zlatan Ibrahimovic, Markus Rosenberg och Therese Sjögran är några av dagens fotbollsstjärnor som spelat i Skånecupen.
Drygt 300 barn och ungdomar i olika lag deltog under julhelgen i en tät och spännande turnering. Sjumannafotboll var en av årets nyheter.
– Turneringen blev lyckad och det var fantastiskt kul att se så många nöjda deltagare. Den nya satsningen med sjumannafotboll i kombihallen slog väl ut och konceptet har inte bara kommit för att stanna, utan även för att utvecklas, säger Per Ågren i MFF:s ungdomssektion. Efter att ha stöttat Skånecupen senaste åren kommer TicTac Interactive fortsätta att vara stolt huvudsponsor för ytterligare en treårsperiod.
– Skånecupen är en fantastisk turnering och vi är mycket imponerade av MFF:s arbete. Genom att vara med och aktivt stötta Skånecupen vill vi bidra till klubbens arbete med barn och ungdomar och fotboll är även ett bra sätt för att öka integrationen och förståelsen mellan olika kulturer, säger Carolina Palmqvist, VD på TicTac Interactive, som även var prisutdelare under turneringen.
– Vi är mycket nöjda med samarbetet med TicTac och deras engagemang i våra barn- och ungdomssatsningar som Skånecupen. Framför allt är det givande att få feedback och förslag från TicTac om hur cupen kan utvecklas och bli så bra som möjligt, säger Per Ågren.
Mer information om Skånecupen på www.skanecupen.com

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.