SBAB väljer TicTac!

30 november, 2016 in Nyheter

SBAB har valt TicTac Interactive som leverantör i sin digitala utbildningssatsning. TicTac kommer att leverera sin digitala tjänst E-Learning Made Easy till SBAB.
SBAB erbjuder lån och sparande till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Sverige. SBAB är Sveriges femte största aktör på bolånemarknaden och har cirka 500 medarbetare på kontor i Solna, Karlstad, Göteborg och Malmö. SBAB har Sveriges nöjdaste bolånekunder 2014 och 2015 enligt SKI, Svenskt Kvalitetsindex.
För SBAB är kompetensutveckling högt prioriterat och e-learning ett bra sätt för att medarbetarna, många med oregelbundna arbetstider, ska kunna tillgodogöra sig nya kunskaper. TicTac Interactive kommer att leverera E-Learning Made Easy – en tjänst som är framtagen för att kompetenssäkra organisationer snabbt, enkelt och tryggt via digitala kanaler. Tjänsten är anpassningsbar efter beställarens behov.
– Det är spännande att samarbeta med SBAB i deras utbildningssatsning. Allt fler efterfrågar vår digitala utbildningstjänst E-Learning Made Easy som är en enkel och kostnadseffektiv metod att skapa e-learning på beställarens villkor, säger Eva Johansson, TicTac Interactive.
För ytterligare information, vänligen kontakta:

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.