Ny Fosway 9-grid för lärplattformar är nu live – Benjamin Rosén, CSO på TicTac kommenterar

17 februari, 2022 in Nyheter

Varje år släpper Fosway 9-grid rapport. En rapport som syftar till att oberoende förstå relationen mellan positioner och lösningar på lärplattforms-marknaden. Vi ställer ett par snabba frågor till Benjamin Rosén, CSO på TicTac Interactive.

Hur ser det ut för Docebo och vilken förflyttning ser ni på TicTac på markanden?

-Docebo behåller sin starka position från förra året och vi ser en rörelse på marknaden som är mycket intressant. Bland annat ser vi att det ökade behovet av digitalt lärande på grund av pandemin har accelererat markandens utveckling i att kunna erbjuda helhetslösningar digitalt. Trender som ”Learning in the flow of work” och ”Personliga AI-baserade läranderesor” är på väg att gå från trend till hygienfaktor, säger Benjamin Rosén.

Om du fick lyfta ut 2 snabba saker ur rapporten, vad skulle det vara?

-Defintivt behovet för färdigt content i bibliotek som experter kurerar och bygger lärprogram av istället för att göra allt från början. Kombinera med skräddarsytt lärande istället för att uppfinna hjulet på nytt.

Nummer två, – tänk på externa användare. Om upplevelsen av lärande är viktigt internt är det minst lika viktigt externt, för kunder, partners och omvärld. Se till att ha lösningar som är integrerade med produkten och affären.

För att ta del av rapporten besök denna länk.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.