Möt vår nya medarbetare Susanne Malmberg

7 november, 2022 in Uncategorized

Alldeles nyligen välkomnade vi vår senaste stjärna till teamet. Varmt välkommen till oss Susanne Malmberg! Nu kliver du in i rollen som assistent till vår VD, Carolina. Du kan väl berätta lite om dig själv?

Jag är er nya kollega som precis lämnat Mercedes-Benz efter 14 år. Jag bor i Lomma och har två vuxna söner. Jag är väldigt tacksam över att mitt nya jobb har samma pendlingsavstånd som mitt förra, för jag älskar att pendla på cykel till och från jobb. Nästan hela året runt!

Wow, 14 år! Hur kommer det sig att du valde TicTac?

Jag blev överrumplad av all den energi och passion jag mötte när jag klev innanför dörrarna på TicTac. Dessutom ett framgångsrikt företag i en helt ny bransch – det kittlade min nyfikenhet. Personkemin kände också helt rätt hos de kollegor jag träffade. Nu, efter att det gått lite tid, måste jag säga att jag är så tacksam att jag tog modet att kliva ombord på TicTac. Så tack för er support att känna mig så välkommen!

Äsch – det är vi som ska tacka! Det är så kul att ha dig ombord. På tal om vad vi kan göra för dig: vad vill du lära dig av oss?

Jag känner en stor nyfikenhet för hela branschen och ser fram emot våra kommande utmaningar, alla framtida möten med mina kollegor, våra partners och våra kunder. Där lär jag mig något nytt varje dag!

Härligt! Och om vi vänder på det – vad vill du bidra med?

Jag ser fram emot att dela med mig av den erfarenhet jag har med i bagaget sedan tidigare år. Jag vill också tillföra en härlig och go känsla hos dem jag jobbar tillsammans med – det gör jag med min energi och trygghet!

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.