Möt vår nya medarbetare Caroline Hagemann

5 december, 2022 in E-learning, Okategoriserad

För ett tag sedan välkomnade vi vår nya stjärna till teamet: Caroline Hagemann. Hon ansluter till teamet i rollen som marknadskoordinator. 

Hej och välkommen! Kan du inte berätta lite om dig själv?

Jag arbetar som marknadskoordinator och fungerar lite som spindeln i nätet mellan olika avdelningar på företaget. Jag koordinerar till exempel event och mässor, sköter hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Ingen dag är den andra lik och det gillar jag!

Det låter ju som en perfekt match. Hur kommer det sig att du valde TicTac från första början? 

Jag älskar nya utmaningar! Edtech och e-learning är en ny bransch för mig som jag ser fram emot att lära mig mer om. I samband med pandemin började allt fler arbeta digitalt och jag tror att digital utbildning kommer växa enormt. Efter en månad på TicTac kan jag verkligen säga att jag älskar min nya arbetsplats. Det är en familjär stämning på kontoret och jag tycker om hela företagskulturen. 

Vi gillar också e-learning och ser fram emot att få arbeta med dig. Kul att du redan trivs så bra! Vad skulle du säga att du tillför?

Som person är jag utåtriktad, social och jag tycker om att träffa nya människor. Därför passar rollen som marknadskoordinator mig perfekt. Som person är jag strukturerad och gillar ordning och reda, viktiga egenskaper när man har många parallella projekt i gång samtidigt. 

Verkligen. Inte minst lär man sig mycket när man har många parallella grejer på gång samtidigt. Här på TicTac säger vi ju ”Never stop learning”. Vad betyder det för dig?

Att vara nyfiken och inte vara rädd för utmaningar. Gå utanför din comfort zone! Var inte rädd för att misslyckas. Går det inte som du tänkt dig så försök igen!

Tack för samtalet – vi säger återigen varmt välkommen!

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.