Möt TicTac i London på Learning Technologies

9 januari, 2017 in Nyheter

Learning Technologies i London är Europas ledande och snabbast växande konferens om digitalt lärande. I år hålls konferensen 1 februari – 2 februari och TicTac finns på plats för träffa leverantörer, partners och delta i seminarier och workshops.
Learning Technologies i London är ett forum för aktörer inom utbildningsbranschen, näringslivet och det offentliga, där de träffas för att utbyta erfarenheter och diskutera framtidens verktyg och tillvägagångssätt inom digitalt lärande.
I år väntas cirka 7 500 besökare från ett hundratal länder. 150 olika seminarier och workshops kommer att hållas under dagarna samtidigt som ett 250 utställare från utbildningsbranschen demonstrerar sina tjänster för besökarna.
– Detta är tredje året TicTac närvarar vid Learning Technologies på Olympia i London. Konferensen är ledande i Europa och är en bra plattform för att möta ledande personer och företag i branschen. I år närvarar vi främst för att träffa leverantörer och partners, säger Carolina Palmqvist, VD TicTac Interactive.
Mer information om Learning Technologies på www.learningtechnologies.co.uk
För mer information om TicTacs närvaro på Learning Technologies kontakta:

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.