Möt Nathalie Strindlund

18 januari, 2022 in Nyheter

För ett tag sedan sa vi ett varmt välkommen till Nathalie Strindlund, vårt senaste stjärnskott på Designsidan.

Vad jobbar du med på TicTac, Nathalie?
Jag är Designer/Content creator och det är precis lika spännande som det låter! Jag jobbar mycket utifrån kundens visuella identitet när jag gör sånt som går att se eller ta på. Det handlar om att ge kunden ett ansikte genom våra kunskapslösningar och för att göra det använder jag alla kreativa grepp jag har när jag skapar, tolkar och översätter de koncept vi tagit fram.

Det låter spännande och variationsrikt!
Absolut! Jag älskar att jag får jobba så pass brett som jag gör. Det fascinerande med EdTech-branschen är just mötet mellan den fysiska världen och den digitala. De glider mer och mer in i varann och jag är spänd på att utforska nya möjligheter med digitalt lärande i framtiden.

Hur kom det sig att du valde TicTac?
Jag vill vara en del av ett superteam med människor som inte bara är duktiga på vad de gör, utan också skapar en riktigt härlig stämning på företaget. Därför blev TicTac snabbt ett givet val. Från vårt första möte var det solklart.

Vad är bästa sättet att lära sig något?
Det handlar inte så mycket om informationen i sig – utan vad vi gör för att komma ihåg den. Jag tror på att göra lärandet till något kul. Barn lär sig genom lek och det tror jag att vi alla kan ha stor nytta av!

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.