Möt Katarina Molander

6 februari, 2023 in Nyheter

För ett tag sedan fick manusteamet ett nytt tillskott i form av Katarina Molander.

Hej och välkommen till TicTac, Katarina! Berätta lite om dig själv.

Hej! Jag är språkkonsult och manusförfattare. Egentligen lite av en kameleont – jag tycker om att hoppa in och hugga i där det behövs – men text är mitt främsta medium. Det är det bästa med e-learning: att jag får skriva mycket och om så olika saker.

Kul! Vad betyder vårt uttryck ”Never stop learning” för dig?

Att det alltid finns något man kan lära sig eller bli bättre på. Jag har ett mål som går ut på att jag ska lära mig något nytt varje dag. Det kan vara något (för mig) världsomvälvande – eller något väldigt litet. Varje pusselbit räknas. Det är något jag vill ta med mig in i mitt jobb.

Hur kommer det sig att du valde TicTac?

Jag gled in på e-learning av en slump direkt efter examen och har jobbat med det sedan dess. Tidigare har jag varit i nischade branscher, men på TicTac får jag utforska så många olika områden. Det är väldigt attraktivt!

Det tycker vi också! Vad hoppas du lära dig mer om här på TicTac?

Oj, svår fråga. Så mycket som möjligt. Men om jag ska försöka konkretisera ett mål skulle det nog vara att bli riktigt, riktigt vass på att skriva och bygga utbildningar som är pedagogiskt smarta och som får deltagaren att känna att det är roligt att lära sig nya saker. Och att det de lär sig är relevant och utvecklande, såklart.

Vi säger varmt välkommen, Katarina!

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.