Möt Drahomir, en av våra senaste anställda!

16 april, 2021 in Nyheter

 Drahomir arbetar på ekonomiavdelningen med administration och analys av marknadsföring och försäljning. Vi ställde honom några frågor!

1. Varför ville du jobba på TicTac?
– Företagets motto ”Never Stop Learning klingar väldigt sant för mig. Jag tror att det är den viktigaste investeringen man kan göra för att hålla jämna steg med den snabbt föränderliga och utvecklande världen vi lever i. Att ha möjlighet att arbeta på ett företag som levererar smarta e-lärande lösningar till internationella kunder tyckte jag var en intressant chans för mig att plocka upp nya färdigheter och att samarbeta med erfarna kollegor. Under rekryteringsprocessen gillade jag den praktiska approachen till att få saker gjort. Jag förstod att det är mycket uppskattat att man har en bakgrund inom många olika områden. För att sammanfatta känner jag och TicTac är en bra matchning för båda parter.

2. Berätta om en lärande-upplevelse du har stött på!
– Jag flyttade till Sverige 2017 utan att känna till mycket om det svenska språket. Så jag startade min egen e-learningplattform (en blogg) – MySwedish.net och jag startade en Facebook-fansida. Varför? För mig är det bästa sättet att lära sig att förklara för någon annan. Så jag blev en svensklärare (vilket kanske låter löjligt) och började förklara hur språket fungerar för min publik. Jag har nu över 3000 följare – och fler blir det.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.