Microlearning

Seminar

Snabbt

Med Microlearning kan ni snabbt paketera och distribuera kunskap.
Seminar

Enkelt

Ledordet inom Microlearning är enkelhet. Både för avsändare och mottagare.
Seminar

Effektivt

Microlearning är både kostnadseffektivt och tidseffektivt.
Seminar

Tillgängligt

Med Microlearing når ni alla oavsett vilken enhet de använder och oavsett tid på dygnet.
Seminar

Framtiden

Microlearning är här för att stanna. I en digital era krävs mobilitet, flexibilitet och mätbarhet – svaret är microlearning.

Varför Microlearning?

Idag har vi blivit allt mer mobila och samtidigt fått mindre tid till att ta in större kunskapsblock. Det har vuxit fram ett behov av ett digitalt lärande som är kortfattat, koncist och tillgängligt när man behöver det.

Vad är Microlearning

Microlearning är små optimerade digitala lektioner som kan vara helt självständiga, en del i en slinga eller passa in i ett större sammanhang av andra aktiviteter. Microlearning kan användas för olika ändamål och inom alla möjliga ämnen. Det är ett nytt och effektivt sätt att förpacka och distribuera kunskap digitalt. Idag ersätter eller kompletterar det klassrumsundervisning inom onboarding, förändringsarbete, instruktioner, certifieringar och mycket mer.

Fungerar det?

Det har visat sig att Microlearning är effektivare än traditionellt lärande – därför att det liknar hur människor lär sig naturligt på arbetsplatser. Genom att portionera ut lärandet i små mikro-portioner fastnar kunskaper lättare i minnet.

Engagemang och mätbarhet

Mikrolärande finns redan i många organisationer, men det känns kanske inte igen som sådant. Det kan vara engagerade anställda och interna ”influencers” som svarar på frågor och förvaltar kunskap. Genom att göra den här kunskapen tillgänglig och mätbar kan vi skapa en kultur där det är enkelt att erbjuda alla vardagskunskap i små portioner. Mikrolärande kan också användas i långsiktigt förändringsarbete genom att man skapar slingor som ska upplevas över tid.

Är det något för dig?

Varje lärupplevelse har egna förutsättningar. Kontakta oss för att få en demonstration av vårt system för Microlearning så kan vi hitta en lösning som passar dig.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.