Malmö Redhawks lanserar utbildning riktad mot ungdomar

13 juli, 2020 in Nyheter, Pressmeddelanden

I samarbete med TicTac lanserar Malmö Redhawks en digital utbildningssatsning för ungdomar. Medspelaren online är en förlängning av Medspelaren, en långsiktig satsning som syftar till att skapa positiva mervärden i Malmöregionen.

— Vi vill självklart lära barnen att spela hockey, men eftersom vi har dem hos oss så många dagar i veckan vill vi passa på att lära dem om andra saker, som kost, värderingar och hur man fungerar bra i en grupp. Vi hoppas kunna ge dem en grund att stå på som de har nytta av i resten av livet, både på och utanför isen, säger Jens Hemström, projekt- och innovationsansvarig hos Malmö Redhawks.

TicTac har tagit fram utbildningen och även bistått med en plattform för att kunna distribuera och följa upp så att alla genomför alla fem delar som ingår i satsningen. Delarna är korta och optimerade för mobiler för att de ska vara enkla att genomföra. TicTacs VD Carolina Ericson tror på idrottens sammanförande krafter.

— Vi vill driva på för mer jämlikhet, integration och fair play och där tror vi att idrotten är en av de bästa arenorna för det. Att satsa på ungdomar är TicTacs sätt att ge tillbaka.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.