TicTac Interactive på Learning Technologies i London

5 februari, 2018 in Nyheter

Learning Technologies är en mötesplats där över 8000 europeiska och amerikanska experter och beslutsfattare inom digitalt lärande möts varje år för att utbyta idéer, sia om framtiden och nätverka. Över 200 företag ställde ut i mässhallen och i över 30 konferenssessioner debatterades hur framtiden för digitalt lärande kommer att se ut.
Tictac var där och tog del av seminarier med kända namn både eminenta veteraner som Wil Thalheimer och Laura Overton men också nya bekantskaper som Mirjam Neelen och Shannon Tipton. Vi var också ute ibland leverantörer och studerade best practice bland marknadens främsta LMS- och plattformsleverantörer.
– Den bilden jag får är att vi har kommit väldigt långt i Norden, säger Anders Svensson, produktägare för GO! Micro på Tictac. Det finns en trend mot att plattformar måste bli enklare för användaren samtidigt som de bygger på en kraftfull motor. Det har vi förstått i Skandinavien, både designmässigt och strategiskt.
När det gäller nya tekniker som artificiell intelligens, virtual reality och big data diskuterades det ivrigt vart vi är på väg:
– Jag tror att användningen av nya tekniker beror väldigt mycket på kontexten, säger Christian Stenevi, konceptutvecklare på Tictac. Det vi såg var ett oerhört stort intresse för mikrolärande som de flesta vill rulla ut snart.
För dig som inte var där så kommer stora delar av mässans aktiviteter att läggas ut på Youtube och sociala medier inom kort.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.