Learning Technologies – engagemang, enkelhet och statistik

15 mars, 2021 in Nyheter

Årets Learning Technologies mässa var självklart ett helt digitalt event som hölls mellan den 15:e – 26:e februari. Om ni missade det kan de flesta av sessionerna ses i efterhand och är tillgängliga till juni 2021. Här är några av våra favoriter:

Articulate hade en session där de visade hur man snabbt och enkelt kan skapa moderna, snygga och interaktiva elearnings som passar perfekt för mobila enheter. Se sessionen här:

Om ni är intresserade av att testa Articulate Rise, så skapa ett gratis testkonto här:

FREE TRIAL


Vill du ha fler engagerade medarbetare? Skill Pill har sammanställt en lista med fem metoder som de använder för att skapa intresse kring innehåll och få ett större gensvar från användarna: Digital relevans, från objekt till ämne, användarupplevelse, dataspårning och utnyttjande av ’cirkadisk rytm’.  De diskuterar hur användningen av nya media och gamification kan addera extra spänning till mixen. Genom att ta itu med kursdeltagarnas motiv och ge dem en lärupplevelse kan du säkerställa större engagemang och intresse för ditt innehåll. Se videon här:


I den här sessionen avslöjar Donald H Taylor, VD för Learning Technologies Group, resultaten från sin L&D Global Sentiment Survey 2021, som frågade 3 114 personer i 95 länder om deras syn på Learning & Development i år. Han tittar på hur L&D reagerade på pandemin och väcker hopp om att L&D kan gå mot en ljus framtid med mer inflytande. Se den inspelade sessionen här:

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.