Industri

Inom industrin är det viktigt att använda resurser på ett effektivt och ekonomiskt sätt. Kunskap är en sådan resurs, och i många fall är kunskap en del av den produkt man tillverkar. Vi har en process för att optimera kunskapsöverföringen så att det samverkar med existerande processer.

articulate
GO plus
Docebo

Anmäl dig till våra webinar!

Läs mer

Erfarenhet

TicTac har sedan 90-talet försett industrin med olika kunskapslösningar. En av våra största framgångsfaktorer är att vi alltid ser våra kunder som partners och att vi genom detta kunnat bidra med plattformar och lösningar som stöttar de visioner man satt upp.

Lösningar

Genom vår skalbara plattform strömmar idag Code of Conduct, logistik-utbildningar och olika introprogram fram på diverse språk och enheter. Våra partners är allt från mindre företag med 10-talet anställda till stora multimiljardkoncerner med 10-tusentals användare.

Expertis

TicTac är experter på att digitalisera kunskap och har genom åren skapat lösningar för olika delar av industrin och en mängd av dess funktioner. Vi har omvandlat allt från strategier till enklare kunskap till ett digitalt format, anpassat till målgrupp och mål. Har ni behov av att implementera strategier som Excellence, utbilda personal inom LEAN eller certifiera leverantörer?

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.