Go easy. Go further.

GO+ är ett LMS (Learning Management System). I GO+ kan du skapa mikrolärande, ladda upp färdiga e-learningpaket, dela och skicka påminnelser och spåra användarnas framsteg. Låt oss titta närmare på några av funktionerna!

1. Skapa

Ladda upp befintliga kurser eller lägg till filmer, pdf:er och annat material. Du kan också skapa frågeformulär direkt i plattformen. Om du vill blanda webbmöten med e-learning är detta möjligt i ILT-modulen (Instructor-Led Training). Allt är tillgängligt från vilken enhet som helst.

2. Dela

Det är bara att lägga till användare och låta dem registrera sig via SSO (Single Sign-On). Användarna har då tillgång till de kurser de har registrerats för. För att lägga till användare till olika kurser, använd taggningssystemet i GO+.

3. Spåra

En viktig funktion i ett LMS är möjligheten att spåra och mäta framsteg. Hur många personer har påbörjat utbildningen? Har alla tittat på filmen? Vilka frågor var svårast och har alla dina användare certifierats? GO+ kan enkelt svara på dessa frågor i admin-läge.

4. Påminn

Det är bara att inse – vi prioriterar inte alltid att lära oss nya saker på jobbet. Därför är det så praktiskt med påminnelser. Via e-postmeddelanden eller sms från plattformen kan du se till att ingen glömmer att slutföra sin utbildning.
Seminar
Enkelt att ställa in och integrera i befintliga plattformar.
Seminar
Molnbaserat. Tillgängligt var som helst, när som helst.
Seminar
Single Sign-On (SSO) och API-integration.
Seminar
Responsivt användargränssnitt. Fungerar på alla enheter.

Välkommen på webinar om GO+

Kostnadsfritt webinar om vår digitala plattform GO+ (LMS)
Läs mer
Seminar

Exempel på användning

Seminar
Vår skalbara plattform möjliggör förmedling av uppförandekoder, logistikutbildningar och olika introduktionskurser på flera språk och i olika miljöer.
TESTA
Seminar
Våra lösningar har använts för att utbilda tusentals läkare och sjuksköterskor i allt från avancerad hjärtövervakningsutrustning till vanligt förbrukningsmaterial.
TESTA
Seminar
Från försäljningsstrategier till praktiska kassa-, brandsäkerhets- och kundnöjdhetsutbildningar.
Se till att förmedla kunskaperna effektivt.
TESTA
”GO+ was the best tool for us. The nice online platform with responsive design had just what we needed. With the easiness of use, both for the admins making the courses and for the users, GO+ was exactly what we wanted!”
Thom Are Veisten, Eltek

Behöver du hjälp? Besök vår supportsida!

TILL SUPPORTEN

Vad är ett LMS?

Ett Learning Management System, LMS, är ett system för att distribuera, certifiera, spåra och följa upp digitalt lärande. Hur många har påbörjat utbildningen? Vilken fråga var svårat? Det och mycket mer går att få reda på i adminläget.

Blended learning

Att kombinera digitalt lärande med fysisk lärande kallas för blended learning. I GO+ kan du enkelt administrera e-learning och klassrumslärande med ILT-modulen.

Microlearning

Vi behöver nå användare på deras villkor. Därför är kortare utbildningar att föredra. I GO+ kan du enkelt skapa digitalt lärande i plattformen. Gör ett quiz eller ladda upp befintligt material, som filmer och dokument.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.