Go easy. Go further.

GO+ plattform. Enklare finns inte.

Vill du enkelt kunna ordna och distribuera digitalt lärande så behövs en plattform, eller ett så kallat LMS. GO+ är en molnbaserad plattform som är enkel att integrera med befintliga system, och som är responsiv, vilket betyder att den fungerar i alla skärmar. Du kan dessutom skapa mikrolärande direkt i plattformen!

Välkommen på webinar om GO+

Vill du enkelt kunna ordna och distribuera digitalt lärande så behövs en plattform, eller ett så kallat LMS. GO+ är en molnbaserad plattform som är enkel att integrera med befintliga system, och som är responsiv, vilket betyder att den fungerar i alla skärmar.
Du kan dessutom skapa mikrolärande direkt i plattformen! Vi ger dig en introduktion i vad du behöver veta för att använda GO+ på bästa sätt. Missa inte denna möjlighet!

22/10 – 10:00

Online

Anmäl dig

5/11 – 10:00

Online

Anmäl dig

19/11 – 10:00

Online

Anmäl dig
×
×
×

Mikrolärande

För framgångsrikt digitalt lärande behöver vi nå användarna på deras villkor. Därför är kortare utbildningar att föredra. Kanske räcker det ibland med en film eller en pdf? Med GO+ går det att enkelt dela filer, men det går också att skapa quiz direkt i plattformen.

Mätbarhet

En grundfunktion i ett LMS är möjligheten att kunna följa upp och mäta resultat. Hur många har påbörjat en utbildning? Har alla tittat på filmen? Vilka frågor i quiz:et var svårast, och är alla användare certifierade? Dessa frågor kan GO+ enkelt svara på i adminläget.
Seminar

Molnbaserat

GO+ är en Software as a Service (SaaS) vilket betyder att du når plattformen från vilken enhet som helst.
Seminar

Responsivt gränssnitt

För att möta det ökade mobilanvändandet är GO+ optimerat för alla skärmar och intuitivt utformat.
Seminar

SMS-påminnelser

Skicka ut meddelanden när nya kurser lanseras, eller påminn befintliga användare att avsluta påbörjade kurser.

Upptäck okomplicerat lärande

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Boka tid för demo

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.