GO+ Så väljer du rätt LMS för din organisation

15 januari, 2023 in E-learning

Du har identifierat vilka utbildningsinsatser och kompetenslyft din organisation behöver. Du har bestämt dig för att digital utbildning är rätt väg för er: enkelt att komma i gång med, flexibelt, effektivt och lätt att följa upp. Det är dags att välja plattform och börja på riktigt. TicTacs plattform, GO+, är den ultimata lösningen för organisationen som precis har börjat strukturera och digitalisera sina utbildningsinsatser.

Vad gör GO+ till ett bra första LMS?

Enkelhet
Kom ihåg: det är alltid lättare att skala upp än att börja för stort. Det sista du vill är att påbörja din resa med en plattform som har så många funktioner att det är svårt att veta var du ska börja. Dessutom är det lätt att bli så distraherad av allt man kan göra att man tappar fokus på vad man faktiskt ska göra. 

I GO+ har vi skalat bort överflödiga funktioner – du får precis det du behöver när du börjar introducera digitala utbildningar i din organisation. Du kan lägga till och organisera kurser, skicka inbjudningar och påminnelser samt kontrollera vem som har påbörjat och avslutat sina utbildningar. Mycket mer än så behöver du inte – och för många organisationer visar sig GO+ erbjuda mer än tillräckligt.

Om du så småningom kommer fram till att du faktiskt behöver skala upp har du redan gjort det stora jobbet med GO+: du har en färdig struktur, en organisation som har övat upp sin vana att gå digitala utbildningar och en process för hur ni följer upp era utbildningsinsatser.

Låt användaren bestämma
En enkel, lättnavigerad plattform där det är tydligt vad som förväntas av en stärker både individen och organisationen. Allt fler har upptäckt det fina med distansarbete på hel- eller deltid. Digitala utbildningar öppnar upp för egenmakt – eller empowerment – även i kompetensutvecklingen. Med ett robust och enkelt LMS som GO+ blir det lätt för både anställd och organisation att strukturera utbildningsinsatser och -tillfällen utan krav på fysisk närvaro.

Men med distansarbete följer också utmaningar – inte minst vad gäller informationssäkerhet. Att introducera en digital lärplattform är ett fantastiskt tillfälle att utbilda i närliggande ämnen Du kan göra grovjobbet själv eller välja våra prebaked-utbildningar i informationssäkerhet eller GDPR. Då är ungefär 80 % av allt material färdigt. Du skickar över dina tillägg, vi implementerar och designar och utbildningen rullar ut till din organisation. Snabbt, enkelt och framför allt tryggt.

Guidning
GO+ är enkelt att använda. Det är designat för att vara självinstruerande och om man stöter på patrull finns det en digital guide som hjälper dig på vägen. Vill du ha hjälp med att skapa en utbildningsstruktur, ta fram kurser, implementera plattformen i organisationen eller följa upp era insatser finns vi på TicTac. Vi är med dig hela vägen!

För att sammanfatta:

Kontakta oss för att få mer information om hur GO+ och TicTac kan hjälpa just dig och din organisation med utbildningslösningar.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.