Finans

Över 20 års erfarenhet av digitalt lärande i fler än 700 finansbolag.

I alla branscher finns det områden där specialkompetens spelar en viktig roll. Det gäller inte minst bank- och försäkringsbranschen, där effektiv kontinuerlig utveckling av personalens kompetens inom efterlevnad, hållbarhet, datasäkerhet och lagstiftning om t.ex. penningtvätt är en avgörande faktor. Dessutom är företagskultur, affärsrutiner och kundkontakt viktiga konkurrensmässiga aspekter.

Dra fördel av vår mångåriga och djupa erfarenhet

De senaste 20 åren har vi hjälpt över 700 kunder inom den nordiska och tyska finanssektorn med individuellt anpassade lärande- och kompetenslösningar. Företag som Swedbank, Länsförsäkringar, SEB, Forex Bank, Klarna, Volvofinans och Bankgirot har använt vår expertis och våra programvaror i både små och stora projekt. Låt även ert företag dra fördel av vår erfarenhet.

Hos TicTac Learn får ni allt på ett och samma ställe.

Vi levererar den globalt sett mest använda och effektiva programvaran för produktion av utbildningsinnehåll och hantering av lärandeprocesser i verksamheten – i allt från mindre företag till globala koncerner. Vid behov kan vi dessutom hjälpa er med planering, implementering och utveckling av verksamhetens program för digitalt lärande, rådgivning när det gäller val av pedagogik och utbildningsformer samt uppbyggnad av egna avdelningar för digitalt lärande.

Individuella lösningar

Personligt samarbete är grundläggande för alla TicTac Learns lösningar. Oavsett vilken del av processen det gäller är vi alltid noga med att lyssna på kunderna och sätta oss in i deras önskemål, ambitioner och mål. Från strategi till utvärdering av framsteg och resultat.

Digitalt lärande för alla – och för särskilda arbetsuppgifter.

Utbildning i onboarding, mångfald och IT-säkerhet är något som de flesta har behov av. En annan viktig faktor är att samla och förankra kunskap inom organisationen med hjälp av läranderesor för medarbetare och partners. Men vi kan även hjälpa till med mer individuella, projektbaserade arbetsuppgifter, till exempel att införa en ny strategi för hela organisationen, tillämpa mikrolärande i er kundportal/internetbank eller implementera en ny typ av betalningsterminal hos era kunder.

Vill ni veta mer? Boka en workshop helt utan förpliktelser.

Om ni vill få en överblick över era möjligheter med digitalt lärande och diskutera era behov, kan ni boka en workshop med experter från TicTac Learn. Det tar två timmar och ni förbinder er inte till något.
Boka här

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.