TicTac finalist som årets företagare i Malmö!

14 december, 2015 in Featured, Pressmeddelanden

TicTac Interactive AB är finalist som årets företagare till Malmö Näringslivsgala. Vinnaren i kategorin utses i samband med galakvällen den 15 februari.
 
Utnämningen går till en majoritetsägande företagare som under ett antal år drivit sitt företag och utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara och driva sitt företag fungerar som en förebild för andra företagare.
 
– Vi är mycket stolta över att dels ha blivit nominerade och därefter valts ut som finalist till detta prestigefyllda pris. Detta är ett stort erkännande till vår kompetenta och engagerade personal men även till våra samarbetspartners och kunder, säger Carolina Palmqvist, VD på TicTac Interactive.
 
Utnämningen årets företagare har delats ut sedan 1985 av organisationen Företagarna. I Malmö görs det i samarbete med Malmö stad och Swedbank. Förutom TicTac är String Furniture och Climat 80 finalister i kategorin årets företagare. Vinnaren utses i samband med Malmö Näringslivsgala den 15 februari 2016 på Malmö Live.
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
 
Carolina Palmqvist, VD Tictac Interactive AB
070- 990 66 85
[email protected]
 


 
TicTac Interactive AB är en av Nordens ledande aktörer inom e-learning och digitalt lärande. Vi erbjuder E-learning Made Easy för dig som vill lära dig skapa din egen e-learning och TicTac Solutions till dig som söker en strategisk partner. Bland våra kunder återfinns Försäkringskassan, Trelleborg AB, Philips och MFF. TicTac har kontor i Malmö. Stockholm, Karlskrona och Växjö. Huvudkontoret finns i Malmö. www.tictac.se

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.