Emma Dyga ny styrelseordförande i TicTac Group

30 januari, 2022 in Nyheter

Det blir tidigare Apsis-vd:n och tech-proffset Emma Dyga som kliver in som ny styrelseordförande i TicTac Group. “Jag är otroligt glad och ser fram emot att utveckla TicTac till nästa nivå,” säger Emma Dyga.

TicTac Groups nya styrelseordförande kommer att bidra med sin expertis i att skala SaaS-verksamheter, samt till utformningen av koncernens övergripande strategiska riktning. 

”Jag är otroligt glad över att bli TicTac Groups ordförande och jag ser verkligen fram emot att vara med och vidareutveckla bolaget. Tillsammans ska vi öka vår geografiska räckvidd och fortsätta att erbjuda produkter i världsklass,” säger Emma Dyga.

Norra Europas ledande företagsleverantör inom EdTech

Även Carolina Faxe, vd och grundare på TicTac, är mycket nöjd över beslutet. ”Emma är en framgångsrik tech-vd, och hennes operativa erfarenhet i kombination med strategisk höjd kommer att vara oerhört värdefull för oss. Nu kommer vi att jobba vidare för att TicTac ska bli norra Europas ledande Edtech leverantör gentemot företag,” säger Carolina Faxe.

Läs artikeln på nyhetssajten Breakit här

Om Emma Dyga:

Emma Dyga har mer än tjugo års operativ erfarenhet från teknik- och SaaS företag. Hon har styrelseerfarenhet från NoA och var tidigare operativ chef på ComHem där hon tillbringade tolv år i olika kommersiella-, produkt- och tech-roller. Sedan 2017 har hon varit VD på Apsis. PE agda Apsis med intäkter på 300 Mkr såldes nyligen till Belgiska Efficy.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.