E-learningproduktion

TicTac är experter på e-learningproduktion.
Här kan du få hjälp med allt ifrån
e-learningkurser, pedagogiska filmer,
underlag till föreläsningar eller workshops
med någon av våra experter.

 

KONTAKTA OSS

Vi kan e-learning

Struktur

Ett större projekt kräver en erfaren projektledare som kan ställa de rätta frågorna. Vi börjar alltid med ett uppstartsmöte och har löpande kontakt under hela projektet för att du ska känna dig trygg med processen.

Kreativitet

Vi har manusförfattare, designers och filmare som levandegör innehållet i det som ska läras ut. Vi går också genom vad som ska bli vad – allt kanske inte passar i en e-learning eller film. Vi gör alltid vårt bästa för att skapa en sammanhängande och engagerande upplevelse.

Produktion

Våra e-learningproducenter sätter ihop en utbildning så att den blir användarvänlig och, om det behövs, tillgänglighetsanpassad. Vi hjälper till med allt ifrån konverteringar, översättningar, undertexter och speakerinspelningar till publicering i ert LMS/LXP.

Helhetsprojekt eller valda delar?

Vi har lång erfarenhet av att skapa e-learning i olika ämnen och format, alltifrån riktlinjer för vårdpersonal på nationell nivå till spelliknande kurser för internationella företag. Ibland finns ett påbörjat underlag – ibland skriver, designar och producerar vi allt från grunden. Och ibland hjälper vi bara till med en liten del i en större lärosatsning.

Större projekt

Ett e-learningprojekt kan innehålla spel, filmer, texter och interaktioner. Ibland behöver det också kompletteras av workshops och klassrumsbaserad undervisning.
Seminar

Mindre projekt

Kanske ska utbildningen vara en quizbaserad femminuterskurs? Kanske det finns en färdig power point som ska göras om till e-learning? Ibland passar det lilla formatet bäst.
Seminar

Prebaked 80% klart

Vissa ämnen är ganska lika för alla, som Informationssäkerhet eller GDPR. Med prebaked är 80% redan färdigt och du lägger bara till det som saknas för just din organisation. Enkelt!
Seminar

Konsulttjänster

Behöver ni komma igång med digitalt lärande? Då kan en av våra konsulter hjälpa er. Vi erbjuder bland annat utbildning, workshops och mallar för e-learningproduktion. Kontakta oss så berättar vi mer.
Seminar

Workshops

TicTac erbjuder en rad olika workshop anpassad efter era behov. Workshops som syftar till att inspirera och utbilda er gällande olika områdena inom e-learning.
Seminar

Mallar

Ni får design- och interaktionsmallar för Storyline 360 formgivna enligt er varumärkesprofil, vilket automatiskt gör era kurser snygga och konsekventa.
Seminar

Utbildning

TicTac erbjuder utbildningar i
e-learningproduktion. En halvdagsutbildning i kursproduktion
(via webb eller på plats i Malmö).

Tilläggstjänster

På TicTac erbjuder vi ett flertal tilläggstjänster. De kan vara en del i ett större projekt, eller köpas separat för specifika behov. Här nedan kan du se ett urval av våra tjänster. Vet du inte vart du ska börja? Då hjälper vi dig gärna att komma igång.
Seminar

”Voice over”

Att addera en s.k. speakerröst ökar tillgängligheten och adderar ett värde i en e-learning. Ni får välja mellan olika professionella röstartister.
Seminar

Illustrationer

Enklare grafik ingår till viss del i projektet. Om det finns behov att illustrera scenarier och/eller miljöer så kan TicTac bidra med denna typ av illustrationer.
Seminar

Fotografering

Vi genomför ett fototillfälle som kan resultera i 5-30 bilder som kan användas för scenarier eller för att skapa igenkänning i utbildningen.
Seminar

Animation

En kort film med infografik och/eller enklare grafiska figurer. Passar bra för att visualisera ett scenario, introducera ett ämne eller förklara något övergripande.
Seminar

Trailers

En inledande film där man berättar syftet med utbildningsinsatsen eller en trailer för att locka in deltagare och som fungerar att distribuera i andra kanaler.
Seminar

Översättning

TicTac erbjuder administration och implementering av ytterligare språk. Översättningen kan ske via er befintliga leverantör eller via extern part hos oss.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.