En komplett helhetsleverantör inom digitalt lärande

Läs mer
Seminar
Seminar

Längd

En E-learning modul bör inte vara längre än 20-25 minuter, en användare läser 110-130 ord per minut. Skärskåda alla delar av din utbildning och tänk efter vad de egentligen bidrar med. Ibland har man helt enkelt ett stort ämne att täcka, dela då upp din utbildning i mindre moduler.
Seminar

Interaktivt

Genom att skapa många interaktiva moment i en E-learning minimerar du risken att förlora deltagarens uppmärksamhet och fokus. Skapa interaktiva moment genom hela utbildningen och undvik Power Point med röst.
Seminar

Design

Det visuella intrycket är ofta det som glöms bort i samband med en produktion av E-learning då pedagogik prioriteras. Genom att arbeta med designade mallar och processer för e-learning produktion höjer ni nivån på helheten.
Seminar

Relevans

Kom ihåg att den bästa pedagogiken bygger på att användaren kan och vill använda kunskapen så fort som möjligt. Ta endast med information som hjälper användarna istället för att vara rädd för att ha missat något.
Seminar

Tonalitet

Kom alltid ihåg vem som ska gå utbildningen istället för att skriva för att imponera på närmsta kollegan. Tonalitet och språk är avgörande för att mottagarna ska känna att de går en utbildning som är framtagen för dem.

Hjälp att komma
igång?

Just nu har vi ett erbjudande om
workshops för att hjälpa er
komma igång med digitalt lärande.
Kontakta oss för mer info.
×

Boka tid för demo

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.

Distribuera

Plattformen är själva hjärtat i det digitala lärandet. Här lägger ni in slutanvändare och grupperar dem utefter hur er organisation fungerar. Med vår plattform ”GO!” kan ni enkelt ladda upp er e-learning, distribuera och få statistik på genomförandet.

Beställ

Våra produktioner anpassas efter ert unika behov. Vi har processer för att både bygga många och kostnadseffektiva produktioner (E-Learning Made Easy), men också för att skapa större och mer ambitiösa projekt (Holistic).

Producera själv

Vill ni komma igång och bygga själv eller har ni redan börjat och behöver lite hjälp på traven? Vårt framgångskoncept ”E-Learning Made Easy” har hjälpt många företag och organisationer med att kunna skapa professionell e-learning helt själva.

EMPOWER YOUR BUSINESS

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Boka tid för demo

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.