Varför e-learning?

Vi vill att det ska vara enkelt att utbilda. Oavsett om det handlar om större organisationer eller små företag så är det en utmaning att nå ut med sitt budskap. Att samla alla på samma dag kan vara både svårt och kostsamt. Och hur vet du att folk verkligen läser sina mail? Och hur vet man att de faktiskt lär sig något?

Så vad behövs?

TicTac är en helhetsleverantör inom e-learning och digitalt lärande. Det betyder att vi har allt du behöver. Men vissa delar kan du också bidra med själv. Vi tror att du känner till målgruppen och har kunskap om ditt område, redan där har vi kommit en bra bit på vägen. Men det du faktiskt behöver för att skapa digitalt lärande är…

…en LMS-plattform

Någonstans måste utbildningarna ligga åtkomliga för deltagarna. I en lärandeplattform (LMS) kan du både lägga upp och distribuera utbildningar. Du kan dessutom spåra aktiviteter. Hur många har gått kursen? Har de klarat den? Vilka frågor var svårast för deltagaren?
Läs mer om våra plattformar GO+ och Docebo för att ta reda på vilken plattform som passar dina behov bäst.

Webinar om GO +

Kostnadsfritt webinar om en av de smidigaste och effektivaste plattformarna som finns.
LÄS MER
Seminar

…content

Vi är återförsäljare åt Articulate som är ett branchledande författarverktyg. Med Articulate 360 suiten kan du skapa e-learning och digitala utbildningar för mobil, läsplatta och dator. Enkelt och effektivt – och med teamlicens blir det ännu smidigare.

Webinar om Articulate RS

Kostnadsfritt webinar om ett av de bästa responsiva verktygen på marknaden.
LÄS MER
Seminar

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.