Digital onboarding med GO!Micro

13 november, 2017 in E-learning, Nyheter

Med GO!Micro kan ni som organisation distribuera kunskap och få kvitto på att mottagaren har tagit emot och förstått innehållet. Genom att digitalisera er onboardingprocess kan ni bygga ert varumärke mot nya medarbetare på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt.
Redan innan den nya medarbetaren finns i ert HR-system kan ni starta onboarding-träningen via mail eller SMS. Informationen som genereras förs enkelt över till ert HR-system.
Boka en demo av GO!Micro och se hur ni kan arbeta med digital onboarding.
 
TicTacs 5 tips för att lyckas med digital onboarding:

 1. Skapa entusiasm
  Att börja ett nytt arbete betyder en förändring i en persons liv och det är viktigt att engagera er nya medarbetare redan innan start.
 2. Enkelhet är nyckeln
  Skapa inte en lång utbildning som stjäl tid och energi från er nya medarbetare. Dela upp det i mindre portioner över tid.
 3. Rörligt material
  Genom film med nyckelpersoner och förankring av övergripande strategi kommer er nya medarbetare att ha mer kunskap och känna delaktighet.
 4. Mobilt
  Tillgänglighet är A&O när ni skapar digitalt lärande och onboarding. Vill ni att samtliga ska gå er kurs behöver ni göra materialet lättillgängligt. Via dator når man många – mobil når alla.
 5. Varumärke
  Glöm inte att koppla på kommunikation och varumärke. Detta är ett utmärkt tillfälle att skapa ambassadörer för ert varumärke.

 
Välkommen att kontakta oss.
Inga fält hittades.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.