TicTac Social Responsibility

– för att alla ska ha samma förutsättningar att utvecklas

TicTac Social Responsibility

Vi stöttar verksamheter där vi kan göra stor nytta och där vi tror på stor potential. Och vi bygger på våra egna värderingar för att skapa lika förutsättningar för alla – oavsett bakgrund.

Varför?

För att vi tror på ungdomar och deras potential. Vi har en vision om att göra världen bättre genom att ta ansvar, sprida kunskap och öka möjligheten till utveckling. Som kunskapsföretag ser vi hur fokuserad träning är en integrerad del av våra egna värderingar. Möjligheten att genom sin passion och nyfikenhet utvecklas och bli bättre är något som borde tillhöra alla.

Fokus på tre områden

1. Ungdomsidrott

TicTac ser idrotten som en stor möjlighet för ungdomar att växa och utvecklas genom både kunskap och träning.
Vi har arbetat med MFFs värdegrund och är dräktpartner för ungdomarna. Vi stödjer ungdomar som spelar för Malmö Redhawks, Kronprinsens Tennisklubb, Svenska Handbollsförbundet, som vi tycker gör en bra insats för jämlikhet inom idrotten. Vi stöttar även Svenska Cheerleadinglandslaget, som är en av mycket få lagsporter där tjejer är i majoritet.

2. Kvinnligt entreprenörskap

Idag är det mycket få kvinnliga entreprenörer, investerare och företagsägare i Sverige. Ifjol gick endast 2 procent av det totala riskkapitalet till nystartade företag med enbart kvinnligare grundare. Det vill vi ändra på.
Därför stödjer vi Nordic Female Investors Meeting och är stolta över att få donera och dela ut pris som Pinc Founder of the Year.

3. TicTac Hjärta

Ett samarbete som innebär att TicTac står för en tredjedel av projektkostnaden upp till en halv miljon kronor för att stödja ideella föreningars arbete för jämställdhet och ett rättvist samhälle.
Tidigare partners i Tictac Hjärta har varit RFSL och Rädda Barnen.

Tillsammans gör vi skillnad!

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.