Produktioner, workshops och strategier för digital kunskapsöverföring i din organisation.

Seminar

Produktion

På TicTac använder vi beprövad pedagogik och modern teknik för att konceptualisera innehåll som för er mot era mål. Vi skapar kreativa produktioner med strategisk förankring.
Seminar

Workshop

Att digitalisera kunskapsöverföring är något vi på TicTac har gjort sedan 1999. TicTac arrangerar Workshops för att inventera, inspirera och få er att komma igång med er digitala transformation.
Seminar

Strategi

Innan en organisation eller ett företag köper in verktyg och IT för digitalt lärande är det viktigt att ha skapat en strategi med tydliga mål. Vi på TicTac hjälper er att göra en tydlig men enkel och genomförbar strategi baserat på era unika behov.
Seminar

Konsultation

På TicTac arbetar allt från strateger, manusförfattare och producenter. Vi finns här för att hjälpa er uppnå era mål. Ibland räcker inte resurser in-house till då kan specialister på TicTac hjälpa er.
Seminar

Inspirera

Vill ni bli utmanade och tänka utanför boxen och höja nivån på ert digitala lärande? Vi har lång erfarenhet av att utmana etablerade bolag i hur de skapar digitalt lärande för att hitta nya mer effektiva vägar.
”TicTac make E-learning attractive, professional and educational”
Jonas Olsson
rocket
tablet rocket
illustration map
e Halsa
mobile heart
tablet rfsl

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.