Code of conduct

Code of conduct

Att prata om värderingar är stort. Men att verkligen omsätta dem i handling är större. Tictac har lång erfarenhet av att skapa utbildningar om uppförandekod. Därför har vi tagit fram en ”Prebaked” utbildning om Code of Conduct där 80% redan är klart. Allt ni behöver göra är att justera och lägga till det som är specifikt för just er och självklart applicera er grafiska profil. Er utbildningslösning skapar ett ramverk som visar vilka riktlinjer som finns och hur värdegrund och attityder tillämpas i verkligheten.

Utbildning om Code of Conduct – testa gärna!

KLICKA HÄR

Era värderingar

Alla Code of Conduct-utbildningar utgår från organisationens värderingar, attityder och etiska regler. Det kan handla om hur vi vill behandla varandra på arbetsplatsen, men också om hur vi ser på kontakten med partners, kunder och omvärlden i stort.

I verkligheten

Utifrån grunderna förklaras sedan riktlinjer och regler som naturliga konsekvenser av er värdegrund. Genom frågor, scenarier och övningar demonstrerar deltagaren att hen förstått och kan följa uppförandekoden i verkligheten. Vi kan hjälpa er att formulera övningar kring allt från mutor till kontakt med media samt hur sociala medier ska hanteras.

Uppföljning

Dessutom kan vi erbjuda fullständig överblickbarhet och spårbarhet via en digital lärplattform. Självklart är utbildningen responsiv och mobilanpassad och den kan enkelt förvaltas av er med hjälp av standardiserade verktyg.

Visste du att vi även har Prebaked-utbildningar om:

Grundutbildning i GDPR

80% färdig utbildning. Är din personal redo för det nya regelverket?

Läs mer

Digital Onboarding

80% färdig utbildning för er digitala onboarding

Läs mer

Informationssäkerhet

80% färdig utbildning om rätt information till rätt personer

Läs mer

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.