Articulate 360 överlägsen vinnare

1 november, 2021 in Nyheter

Nu har 2021 års rapport om e-learningverktyg från The Learning Guild landat på vårt bord. Det är med glädje vi ser att Articulate 360 är det överlägsna valet för användarna! Articulates två flaggskepp Storyline 360 och Rise 360 (som marknadsförs som RS 360 i Sverige) intar topplaceringarna, både när det gäller vilket verktyg som används oftast och vilket som anses viktigast.

Storyline 360 fortfarande viktigast
På frågan vilket verktyg som var viktigast för att skapa digitalt lärande har 42% av användarna globalt svarat Storyline och på plats två kommer Articulate Rise 360 med 17,8% av användarna.

Rise 360 ökar mest i användning globalt
På frågan hur mycket användarna använder de olika verktygen så kommer Storyline 360 först med Rise 360 tätt inpå och det är även Rise 360 som ökar snabbast bland alla verktyg. En enkel analys kan vara på grund av enkelheten att skapa innehåll.

Andra verktyg som användare använder – Camtasia, Vyond, Powtoon & Captivate
Andra verktyg som dyker upp i undersökningen är Camtasia som är plats tre bland de mest frekvent använda verktygen globalt. Detta framförallt för användande av att kunna skapa systembildningar på ett mycket bra vis. Därefter ser vi verktyg som Vyond och Powtoon, enkelhet att skapa animationer och rörligt innehåll.


Så det är med gott stöd från användarna vi fortsätter utveckla e-learningprodukter med hjälp av Articulate 360 och erbjuder våra kunder i Sverigen, Norge och Finland möjligheten att göra detsamma genom licensavtal.

LADDA NER THE LEARNING GUILD RAPPORTEN


Är du också intresserad? Hör av dig, så berättar vi mer!

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.